nazin Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam mam problemy z tankowaniem samochodu A4 2,8Q 2000r nie mogę zatankować jednym ciągiem auta co chwile wyłącza mi pistolet musze tankować lekko przytrzymując i trwa to wszystko 15 minut czyli wieczność jak na zbiornik w sumie nie duży .Kto pomorze gdzie leży problem ??
Italiano Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Problem leży w przytkanym odpowietrzniku.
nazin Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam . Ktorym odpowietrzniku ?? gdzie go znajde ?? Przy filtrze paliwa??
Italiano Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Przy wlewie, w samochodach są zawsze 2 rurki , jedna jest to wlew paliwa a druga jest to odpowietrznik.
fenix185 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam mam problemy z tankowaniem samochodu A4 2,8Q 2000r nie mogę zatankować jednym ciągiem auta co chwile wyłącza mi pistolet musze tankować lekko przytrzymując i trwa to wszystko 15 minut czyli wieczność jak na zbiornik w sumie nie duży .Kto pomorze gdzie leży problem ?? Nie wiem jak to jest w twoim przypadku hmm.. ja mam A6 iA3 w obydwuch autach przy wlewie zaraz za korkiem w srodku wlewu po lewej stronie jest taki maly plasticzek po przez ktorego wcisniecie przy tankowaniu mozesz odpowietrzac zbiornik np. tankujac do pelna w pewnym momencie masz Stop i pistolet odskakuje przy pistolecie zawsze jest taki garbik ktorym mozesz docisnac te odpowietrzenie i dotankowac dalej auto Mi wchodzi od 2 do 4 litrow wiecej przy pelnym tankowaniu po odpowietrzeniu mysle ze mogl bys rozwiazac swoj problem tankujac ze wcisnietym odpowietrznikiem mysle ze wtedy uporasz sie z ciaglym odskakiwaniem pistoletu Tylko uwarzaj zebys nie przelal :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam mam problemy z tankowaniem samochodu A4 2,8Q 2000r nie mogę zatankować jednym ciągiem auta co chwile wyłącza mi pistolet musze tankować lekko przytrzymując i trwa to wszystko 15 minut czyli wieczność jak na zbiornik w sumie nie duży .Kto pomorze gdzie leży problem ?? Nie wiem jak to jest w twoim przypadku hmm.. ja mam A6 iA3 w obydwuch autach przy wlewie zaraz za korkiem w srodku wlewu po lewej stronie jest taki maly plasticzek po przez ktorego wcisniecie przy tankowaniu mozesz odpowietrzac zbiornik np. tankujac do pelna w pewnym momencie masz Stop i pistolet odskakuje przy pistolecie zawsze jest taki garbik ktorym mozesz docisnac te odpowietrzenie i dotankowac dalej auto Mi wchodzi od 2 do 4 litrow wiecej przy pelnym tankowaniu po odpowietrzeniu mysle ze mogl bys rozwiazac swoj problem tankujac ze wcisnietym odpowietrznikiem mysle ze wtedy uporasz sie z ciaglym odskakiwaniem pistoletu Tylko uwarzaj zebys nie przelal :gwizdanie: Mi w A6 tez od czasu do czasu tak się dzieje ale wtedy robie tak jak napisał fenix185 tyle tylko, ze uważaj zebyś nie przelał bo pistolet wtedy nie odbije i paliwko wyląduje na twoich spodniach
Rekomendowane odpowiedzi