Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak do B7 - Sline, DTM czy RS look

Zderzak do B7 30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Waszym zdaniem zderzak najlepiej pasuje do obniżonej B7ki w wersji Sline

• Jasne że fabryczny czyli S-Line
      12
    • Eee lepiej założyłbyś DTM
      16
    • Widziałem w necie wynalazek RS Look i robi wrażenie
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Sline

G5wVd.jpg

2. DTM

IMG_2161%20Large.JPG

3. RS Look

273CAD35-C23E-4447-A3E2-E037A2A37931-882

3076685793_xc4KUNsD_A4B7_FB_RS_7.JPG

Czy ktoś przerabiał temat zderzaka RS Look? ewentualnie w DTM rezał w kratkach miejsce pod halogeny (wiem, że jeden amerykanin zrobił DIV do takiego moda, ale czy w PL ktos to przerabiał)?

Który najlepszy?

Opublikowano

RS4 look to jakaś porażka wygląda paskudnie, pooglądaj inne fotki z tym zderzakiem, dziwny jest, te wloty strasznie wystają do przodu

tutaj masz firmę " hofele "która robi zderzak który naprawdę wygląda jak RS4:

hofele_audi_a4__s4_b7_rs4_conversion_zz.

wiem że jeszcze jakaś firma robi zderzak który ciężko odróżnić od RS4 ale nie pamiętam nazwy.

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

ten hofele jest mega,jezeli pasuje bez rzezby i jakosc nie pozostawia do zyczenia ja bym poszedl w ten,choc nie powiem DTM przod tez jest zajepisty!

Opublikowano
  • Autor

uzywanego hofele cezko znalezc, a now kosztuje sporo niestety.

Opublikowano

to laduj DTM,widzialem osobiscie takie a4 w kombiku,podeslij maila to ci wysle bo zdjecie zrobilem na zlocie,wyglada naprawde zacnie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja kupiłem s line i zapłaciłem 1900 zł, dzisiaj zamontowałem i całkiem inny samochód :)

Opublikowano

ja kupiłem s line i zapłaciłem 1900 zł, dzisiaj zamontowałem i całkiem inny samochód :)

Witaj,

Cena rozumiem z lakierowaniem, czujnikami i spryskami pod xenon?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zderzak był już w kolorze, nie musiałem malować. Spryski pod xenon są, czujników parkowania brak, ale w zwykłym zderzaku też nie miałem także nie ma problemu :)

Opublikowano
  • Autor

jest na oku i Sline w kolor i DTM w kolor, problem polega na kosztach DTMki i jej rezaniu - DIY na przerobce kratek z RS'a pod halogeny do zderzaka DTM.

Ktoś przerabiał lub ma link do przerobki tych grilli halogenow w zderzaku Sline na kratki? widzialem taki mod i szukam instrukcji - wyglada to jak wklady z RS'a. Do DTM widzialem taki mod, ale do Sline niestety nie, a widzialem samochod z takim zestawem.

Zderzak był już w kolorze, nie musiałem malować. Spryski pod xenon są, czujników parkowania brak, ale w zwykłym zderzaku też nie miałem także nie ma problemu :)

Zelek za ile pogoniles stary zderzak z grillem?

Opublikowano

Wystawilem wczoraj za 700 zł i dzisiaj poszedł, już lepek zarezerwowal i w środę zabiera :-)

Opublikowano

Ktoś przerabiał lub ma link do przerobki tych grilli halogenow w zderzaku Sline na kratki?

a co to rocket sience ?? :D wycianasz środek, kupujesz kratkę taka jaki Ci pasuję i kleisz wszystko na gorąco, następnie malujesz. Nie rozumiem po co Ci poradnik ;)

Opublikowano
  • Autor

Lorence :D az taki ogarniety nie jestem. Z kratką to niezły pomysł ale szukam w necie i w PL nic nie znajduje (może jakoś się to specyficznie nazywa)

Opublikowano

fotke dostales na maila?

Opublikowano
  • Autor

tak, doszła. W czwartek jade zobaczyc zderzak, jak bedzie w kolor to biore