Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotele recaro w elektryce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam u siebie zwykłe, podgrzewane fotele. Kupuje recaro w elektryce i jak to podłączyć? Skąd puścić najłatwiej prąd? Dużo potrzeba czasu na wymianę przednich foteli? Najlepiej przeczytałbym odpowiedzi osób które już takie coś u siebie robiły. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wsadziłem do siebie Recaro z A6 C5. Myślałem, że będzie trzeba coś kombinować, bo ja miałem u siebie tylko pompowanie lędźwi :kwasny: wpiąłem tylko czerwoną wtyczkę i wszystko działa :banan: przód / tył, góra / dół przesuwa się tak jak trzeba, plecki oczywiście też działają.

Opublikowano

miałem u siebie tylko pompowanie lędźwi

W Twoim przypadku to pompowanie było kluczowe, bo to jest takie samo sterowanie fotela jak reszta elektryki - idzie po tej samej wtyczce. Ale jeśli Świstak ma fotele tylko grzane, bez żadnej regulacji w prądzie, to już będzie miał trochę więcej zabawy

Opublikowano

Na allegro ogłasza sie kolega z Wawy który robi gotowe wiązki (audi,vw) róznego rodzaju z gotowymi pinami, kostkami do podpiecia i schemate podłączenia

tel. 504-339-380

przykładowe jego aukcje

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1631794

Opublikowano

Nie byłe pewny ale znalazłe :)

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309580-fotele-a6-c5-do-a4-b5/page-2

czerwona kostka jest do dostanie na alledrogo za ok 10 zl, albo jakoś taniej tylko nie trzeba poszukać

Opublikowano

Zwykły konektorek zrobi robotę

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

mam ori wiązkę pod recaro, jest to najprostsza wiązka w aucie podpinasz tylko plus i minus ( kable zakończone oczkiem, przykręca się nakrętka pod listwę prądowa pod półka kierownicy ) i wszystko hasa jakby co wal na PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema. Mam u siebie zwykłe, podgrzewane fotele. Kupuje recaro w elektryce i jak to podłączyć? Skąd puścić najłatwiej prąd? Dużo potrzeba czasu na wymianę przednich foteli? Najlepiej przeczytałbym odpowiedzi osób które już takie coś u siebie robiły. Pozdrawiam.

Witam , jak tam temat foteli ? czy juz wszystko hula jak należy ?? zastanawiam sie bo wlasnie kupilem recaro i czeka mnie podobna dlubanina ! Czy koszystales z pomocy kolegi z W-wy od wiązek elektrycznych ???

Kolego Al@n czy moge liczyć na pomoc w razie co ???

Tak na marginesie czy nie przeplacilem ?

http://allegro.pl/recaro-audi-a4-b5-fotele-avant-s4-rs4-rarytas-i5787959411.html

Opublikowano

cały czas mam takie wiazki do sprzedania pod recaro

Opublikowano

cały czas mam takie wiazki do sprzedania pod recaro

W poniedzialek typ z allegro ma dac znac co z wysyłka wiec jesli dojdziemy do porozumienia to napewno sie zglosze , co myslisz o tych fotelach z aukcji ? RECARO AUDI A4 B5 FOTELE AVANT S4 RS4 RARYTAS (5787959411) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

Opublikowano

recaro w tym kolorze mi sie nie podoba.

jezeli chodzi o elektryke foteli;

-jesli fotele są podgrzewane to jest troche więcej zabawy bo trzeba zrobić całą wiązke do podgrzewania (razem z wyłącznikami i,chyba klimatronikiem jezeli w aucie wczesniej nie było podgrzewanych stołków)i do regulacji góra-dół,oparcie,i lędzwie.

-jezeli fotele nie są podgrzewane to podłączasz tylko plus i minus i wszystkie regulacje działają.

ja akurat nie miałem podgrzewanych więc wystarczył tylko plus i minus.

:hi:

a jeszcze jezeli kolega ma sedana to te fotele z aukcji podejdą tylko chyba trzeba bedzie przerobić mocowania oparcia kanapy.

Opublikowano

recaro w tym kolorze mi sie nie podoba.

jezeli chodzi o elektryke foteli;

-jesli fotele są podgrzewane to jest troche więcej zabawy bo trzeba zrobić całą wiązke do podgrzewania (razem z wyłącznikami i,chyba klimatronikiem jezeli w aucie wczesniej nie było podgrzewanych stołków)i do regulacji góra-dół,oparcie,i lędzwie.

-jezeli fotele nie są podgrzewane to podłączasz tylko plus i minus i wszystkie regulacje działają.

ja akurat nie miałem podgrzewanych więc wystarczył tylko plus i minus.

:hi:

a jeszcze jezeli kolega ma sedana to te fotele z aukcji podejdą tylko chyba trzeba bedzie przerobić mocowania oparcia kanapy.

Co do koloru to nie ma to dla mnie znaczenia , fotole odrazu ida do tapicera , nidgy nie mialem grzanych foteli , mam raczej uboga wersje , wiec tutaj licze na pomoc kolegi Al@n

Aktulalne wnetrze wystawilem na sprzedaz

rbe728.jpg

Jak cos ogloszenie jest w dziale sprzedam czesci do a4 b5