vaxual Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam, 2 tyg temu kupiłem moje pierwsze autko, tak więc postanowiłem pokazac, moją małą ślicznotkę. Na zdjęciach nie ma jeszcze blach bo jest świeżo sprowadzona, niedługo walne jakieś nowe fotki, autko kupiłem w Berlinie, a wcześniej przyjechało z Włoch, Stan jest idealny, są drobne mankamenty ale w końcu nie jest to nowe auto, co do wyglądu zewnętrznego też bez zastrzeżeń , na początku przyszłego roku dorzucic jakies alufelgi, i krok po kroku dodawac inne ciekawe elementy, ja nie moge sie na na nią napatrzyc , a co wy myślicie o tym autku ? pozdrawiam
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 No ...srebro .. Może być ..troszkę roboty typu lampki , malowanie dokładek ..masz juz za sobą
rafalekx Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Bardzo ładny nowy lakier na samochodzie :> Ładnie obszyta kierownica :> Ładnie odszykowali autko w Berlinie Nie no oczywiście sobie żartuję, ale chyba mam rację. Autko pewnie przyjechało trochę poobcierane do Niemiec i je poprawili, przy okazji wstawili lampki po lifcie. Ładne autko, pomaluj jeszcze tylko te listwy progowe i będzie ładnie się łączyło. Do tego felgi minimum 16-17'' i malina
vaxual Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 rafalekx, czy byla odpicowana w Berlinie hmm, mysle, że nie do końca, lakier na zdjęciach wyglada ładnie, ale w rzeczywistosci jest kilka skaz, ponadto, gdyby ja porządnie odpicowali to bardziej gruntownie i dokłądniej, np wymienili by niektóre wężyki, bo od chłodnicy byl dziurawy, i kilka drobnostek ale jak wiadomo to auto ma 11 lat wiec takie szczegóły mogą sie wyeksplatowac, ale nie martwie sie tym bo koszty napraw nie są wysokie za takie drobnostki, mam tylko mały problemik z gazem, ponieważ byl zainstalowany w Niemczech a teraz musze szukac jakiegos nadzoru gazu zeby mi potwierdzili przegląd póki co w dowodzie nie mam gazu a tak off topic co może byc przyczyną ze mi ten panel miedzy zegarami nie działa ? ktos wie ?
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 tez mi wyglada ze nie do konca to orginal... Ale nie rozbitych samochodow trzeba po salonach szukac A masz fis?? jesli nie dziala to do wyrzucenia zegary...a jak masz immobiliser w zegarach to nie bedzie tak prosto A ta kiere bys zmienil bo psuje wnetrze...s-line jest git moj blad fisa nie masz :> Wiec wyjmij zegary moze kostka jest odlaczona...
vaxual Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 ok sprawdze tą kostke, a co do kierownicy to juz od kilku dni sie rozglądam
Rekomendowane odpowiedzi