LChris Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witam Chciałbym dołożyć sobie podgrzewanie foteli. Fotele mam materiałowe (jasne Platinn hel) w bardzo dobrym stanie, niestety sterowanie manualne bez grzania d.. Nie znalazłem w tym kolorze w dobrym stanie pełnego wypasu - elektryka plus grzanie. Na allegro znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/mata-grzewcza-pod-tapicerke-4maty-plynna-regulacja-i5085032941.html Pytanie: Czy da się to tak zainstalować, żeby można było sterować z pokrętłami na klimatronicu.
Mateuszek1001 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Generalnie sie da, tyle że zamiast tych badziewnych pokrętełek z zestawu podłączył bym to tak jak ma być czyli do klimatronika. Przy czym nie obejdzie sie bez wymiany samego panelu klimy.
jacek70 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Nie dalej jak dwa dni był temat i te same maty. Puki co jeszcze nikt ich nie montował , no chyba że się nie pochwalił ale nie wiadomo czy te maty nie powypalają dziur. Druga sprawa to może jak robić to pod ori.
Sebastianb6 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Da radę,tylko trzeba sprawdzic o jakiej wartości jest rezystor w macie .
Rekomendowane odpowiedzi