mkkermit Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam, kto podpowie jak bez zbednych kombinacji i doswiadczen dokonać zamiany silniczków z Boscha na Valeo ?? Wymieniłem w aucie reflektory z Bocha na Valeo niestety silniczki mają różne wtyczki, pytanie jak rozróżnic który kabelek gdzie podłączyć ?? Pozdrawiam edit by wojtas-audi : Prosze przeczytac REGULAMIN i sie PRZYWITAC !! [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 08-02-2007, 14:22 ] otworzyłem ponownie
szogun0 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Środkowy to sygnałowy, a skrajne we wtyczce pomierzysz miernikiem zwykłym, gdzie jest plus, a gdzie minus.
mkkermit Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 ok, tylko że ani jeden ani drugi silnik nie ma żadnych opisów, co mi da to, że je zmierze ??
szogun0 Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Bedziesz wiedział, gdzie plus a gdzie minus (oczywiście mierzysz we wtyczce a nie w silniczku).
mkkermit Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 chyba lekko sie nie rozumiemy, silniczek nie ma zadnego opisu - to jak bede wiedział gdzie podłączyć plus a gdzie minus ?? Na kablach to rozumiem, ze bede wiedział który jest który bo zmierze.
Rekomendowane odpowiedzi