Rapik Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam, Problem jak w temacie. Nie mogę poradzić sobie z samopoziomowaniem xenonów. Pozostał błąd 0603 "Światła nie będą ustawiane". Nie mogę jednak przeprowadzić procedury adaptacji - wyskakuje błąd. Co zrobić z tym fantem?
Rapik Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) KTS'em. VCDS nie chce się połączyć z grupą 55 / 29 / 39. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Rapik
Robero321 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Podepnij się VAG iem lub VCDS em i zrób adaptacje. Jak nie możesz swoim to zmień kabel lub podjedź do kogoś kto się połączy.
Rapik Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Udało się połączyć zwykłym kablem i programem VAGeepromprogramer, nawet VWTool nie łączy się z 55'tym. Błąd w VAG'u to 01539 : http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01539 Wyczytałem tam, że możliwa przyczyna to "Aftermarket Suspension installed (i.e. lowered Suspension)" No i by się zgadzało - KTS nie może zrobić adaptacji z racji tego, że Audi jest bardzo mocno obniżone - prawdopodobnie czujniki poziomowania poza skalą.
Rekomendowane odpowiedzi