Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy odważylibyście jeździć się tak "bitym" autem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrzut_ekranu_2015_11_04_22_17_29.png

Edytowane przez PatrickU

Opublikowano

Podłużnice całe? to czego się tu bać ;)

Opublikowano

Minimum 50% aut sprowadzonych do polski są po konkretnym dzwonie... ten ze zdjęcia to tylko kosmetyka :P nie ma się czym chwalić ale 3 lata jeździłem autem które było po 2 mocnych dzwonach... i tylko dlatego, że było dobrze zrobione na ramie itp. nie odczuwałem żadnych dziwnych zachowań auta czy problemów z geometrią.

Opublikowano

nie ma tragedii jak by cena byla dobra to czemu nie..;)

Opublikowano

Dopóki sprzedający nie ukrywa faktu, że auto jest po kolizji to dla mnie ok :thumbup1: co więcej wolałbym kupić w stanie jak na zdjęciu powyżej i zrobić sam

Opublikowano
  • Autor

:)

Edytowane przez PatrickU

Opublikowano

wow how ciow.... alleluja.. i co z tego Patryku?? jak Ci pomogło to w trafieniu do nas z ofertami ?? :)

wybacz ale ja to odbieram tak, za wszelką cenę chcesz udowodnić że jesteśmy debilami i nie wiemy co mówimy za to TY się znasz najlepiej czy jak ?? zwłaszcza że (jeśli dobrze pamiętam) oceniasz stan auta tylko po fotkach jak i my :)

ps ponieważ przytyk musi być.. ale za to silnik i podzespoły mokną jak pada :P

a prawda jest taka że i Ty całej prawdy nie znasz o strzelonym aucie i ja i nikt i zawsze jest to ryzyko i tylko cena może określić czy warto ryzykować czy nie!!

Amen!!

Opublikowano

Mam dla was zaskakującą wiadomość. Auto które wam pokazałem jest bezwypadkowe :)

Żadne zaskoczenie. Widać, że samochód jest nieruszony - uszkodzony tylko rozebrany. Albo całkowicie naprawiony i przygotowany do złożenia.

Edytowane przez carrera369

Opublikowano
  • Autor

wow how ciow.... alleluja.. i co z tego Patryku?? jak Ci pomogło to w trafieniu do nas z ofertami ?? :)

wybacz ale ja to odbieram tak, za wszelką cenę chcesz udowodnić że jesteśmy debilami i nie wiemy co mówimy za to TY się znasz najlepiej czy jak ?? zwłaszcza że (jeśli dobrze pamiętam) oceniasz stan auta tylko po fotkach jak i my :)

ps ponieważ przytyk musi być.. ale za to silnik i podzespoły mokną jak pada :P

a prawda jest taka że i Ty całej prawdy nie znasz o strzelonym aucie i ja i nikt i zawsze jest to ryzyko i tylko cena może określić czy warto ryzykować czy nie!!

Amen!!

Można to powiedzieć o każdym aucie którym jeździmy, bez względu na to czy było malowane czy nie. Bardziej chodziło mi o to czy thefty, czyli auta pokradzieżowe, często po prostu rozebrane z brakami w częściach jakkolwiek można uznać za atrakcyjne, bo szczerze powiedziawszy nigdy takiego auta nie sprowadzałem, a wydaje mi się że dla niektórych to czy auto jest pokolizyjne czy bezkolizyjne ma duże znaczenie (zwykle na tym temacie kontakt z patientem się urywa bez dopytywania jak było uszkodzone czy mocno/czy słabo). I tylko wyłącznie chodziło mi o to. Amen.

Źle mnie po prostu zrozumieliście chyba :hi: