Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Furka Adamsa - Czarna perła :-) - NOWE FOTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna :good:Listwy "chromowanej" z klapy nie odklejaj, bo u Ciebie pasuje do reszty "chromów" i do czarnego lakieru! A z tym polerowanym rantem na nowych felach też będzie cacy :> Ale hak koniecznie zdejmuj!!! :cool1:

Opublikowano
  • Autor

To nie hak, to parktronic :-) :kox::naughty: :gwizdanie:

Felgi juz sa, ale czekam na lato. Musze jeszcze kupic jakies ladne oponki.

Co do listwy z klapy, to mi sie podoba i pasuje ogolnie do calosci IMO. :good:

Hak bym zdemontowal ale nie mam klucza :mysli:

Zastanawiam sie tez nad sciemka szyb jednak (ale wszystkich 7) jednak z tym pewnie tez do wiosny poczekam no i na doplyw gotowki jakis :-)

Opublikowano

Ściemniaj szybki ściemniaj dużo lepiej autko wygląda ! :))

Opublikowano
  • Autor

Macie moze, jakis namiar na dobry i tani :evil: warsztat gdzie sciemnia mi szybki dobra folia za rozsadna kaske? Chce sciemnic szybki wszystkie poza czolowa coby nie bylo widac co w srodku :-) :evil: :evil: :naughty:

[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 07:31_________________________________________________Zdekodowalem sobie ostatnio swoja niunie i sie zdziwilem bo mam dwa takie wpisy:

C8N = Alloy wheels 7.5J x 18

H6S = Tires 195/65 R15 V

Jak to sie ma do siebie ? Naciagneli te 15tki na 18tki jak majtki?

No i niestety mam zawieche 1BA :no::confused4: zamiast 1BE :evil:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jesteś teraz (do 17:00 dziś) w okolicach Świdnicy?

Bo wujek Freon chętnie by zobaczył jak Twoje Q radzi sobie w taki śnieg...

Opublikowano
  • Autor

No snieg jest naprawde konkretny. Jestem w SWD codziennie wiec odezwij sie do mnie jak bedziesz w SWD jeszcze.

Q hula az milo, ale ogolnie to nie swiruje, bo jak codziennie smigam 100km to sie swoje naogladam i sie odechciewa :confused4:

BTW pozdrowienia dla drecha z czarnej A8 (stary model) na poznanskich blachach, ktory dzis na blocie wyprzedzal na czolowe z 20 razy :wallbash:

Opublikowano

Oczywiście, że nie chodzi tu o arabski drift, czy inne akcje godne Jubego z Calibry... chodzi mi jedynie o porównanie np. mojej 1.9 ośki z Twoją Q - bo takiego doświadczenia nie miałem nigdy.

Będę następnym razem w okolicy to się może jakoś ustawimy tel.

Opublikowano
  • Autor

Spoko spoko, poswirowac na placyku gdzies w bezpiecznym miejscu tez mozna :-D

Ja dzis chyba bije na przelecz Walimska jak jestes chetny to zapraszam :-D

Opublikowano

Dziś cisnę do Wro, niestety... A koło Walimia p.o.l.e.c.a.m!!! -Byłem wczoraj, naprawdę ładnie, zobacz 2 foty na wAłbrzych-u

Opublikowano
  • Autor

No ja na weekend tez jestem (jak zawsze) we wro, wiec mozemy sie na jakis placyk ustawic.

Wczoraj bylem w Jugowie :kox: i Rzeczce :kox: :kox:. Pobiegac z aparatem foto oraz troche sie poslizgac w bezpiecznych warunkach na serpentynach. Jak co zime, droga do Jugowa :notworthy: Polecam.

Opublikowano

Na razie mam jeszcze do zrobienia sporą czytankę o dzieciach... ale jak już będę po, wtedy umówimy się jakoś koło Świdnicy, Rzeczki i zrobimy testy: Perła vs Żaba - zarzucimy film na jołtjub co by definitywnie pokazać, dlaczego Q jest tak za***iste :>

Opublikowano

Bardzo ładne Audi A4. Powodzenia w planowanych modach :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzialem Cie dzis w Pszennie okolo 7?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Siema,

Dokladnie, wlasnie mialem dzis rano napisac, ze Cie widzialem ale mam urwanie glowy.

O 6.50 mijalem Cie kolo cukrowni.

Codziennie mijam 2 razy dwie zaby ale na blachach DSW a dzis z nienacka DB, hehe

Szkoda, ze nie masz CB, wywolywalem Cie :-D

Pozdro. [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 14:01_________________________________________________Nowe fotki dodane, zapraszam do komentowania :-)

Opublikowano

że taki blokers teraz :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

że taki blokers teraz :tongue4:

To na swiatecznych goscinnych wystepach :naughty: w stolicy.

Ja, to jak wolny ptak, to tu to tam :gwizdanie: :-)

A jak sie Wam widza takie szprychowane laczki w :a4fan:? Bylem pelen obaw ale mi sie podoba... musimi sie podobac :evil: bo kupowalem w ciemno. :naughty:

Opublikowano

Jak Ci się podoba, to najważniejsze. Mój ideał to s-line. Ale Twoje też są dobre, choć bardziej w stylu niemieckiego massive tunningu, ja zawsze preferuję to, co wypuściło Audi.

Opublikowano
  • Autor

Jak Ci się podoba, to najważniejsze. Mój ideał to s-line. Ale Twoje też są dobre, choć bardziej w stylu niemieckiego massive tunningu, ja zawsze preferuję to, co wypuściło Audi.

Ja tez jestem za tym aby nie robic z furki choinki. Jednak fele, jezeli pasuja i nie sa masakrycznie przesadzone, to przelkne. Szczegolnie, ze komplet 4 szt udalo mi sie anabyd w cenie jednej feli ori s-line:-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale są okej, tj wg mnie, nie wiem co inni :gwizdanie:

Opublikowano

Nic tylko pozazdroscic Audika !!!!!!!!!!

Sliczna ta twoja bryczka .Gratulacje no i swietne fotki.