Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skrajna. BMW F11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po audi b8 przyszedł czas na zmianę [emoji2]

Rok 2010 18 listopad czyli końcówka roku.

2.0d 184km

Skrzynia biegów: manualna 6 biegów AutoalarmPoduszka powietrzna AIRBAG szt.: 10Centralny zamek z pilotem w kluczykuRadioodbiornik fabryczny CD/DVD/MP3 ze sterowaniem w kierownicySystem Nawigacj Business z wejściem na DVDwysokiej klasy nagłośnienie Dolby Pro LogicEl. opuszczane szyby x 4El. regulowane lusterka i podgrzewaneEl. składane lusterkaKlimatyzacja automatyczna klimatronik dwustrefowyKlimatyzowany schowek i podłokietnik kierowcyRozbudowany Komputer pokładowy z kolorowym wyświetlaczemAsystent parkowania - ParktronikŚwiatła biXENON skrętny , samopoziomujące się i ze spryskiwaczamiAktywny tempomatPodgrzewane siedzeniaEle. sterowane podparcie lędźwi kierowcy i pasażeraElektrycznie zaciągany hamulec ręcznySystem START - STOPSystem kontroli ciśnienia w kołachSzyby atermiczne z systemem samo przyciemniającym się "SOLAR WINDOW"El. wspomaganie kierownicyWspomaganie kierownicyKierownica regulowana w 2 płaszczyznachSkórzana kierownicaABS z EBD, ESR, ,ESPPodgrzewana szyba tylna i przedniaOryginalne kluczykiSTAN POJAZDU IDEALNY!!!Nie wymaga wkładu finansowegoKsiążka serwisowaEl. regulacja światełLusterka wew. i zew. fotochromatyczneCzujnik zmierzchuCzujnik deszczuZadlne domykanie szyb z pilota i otweiranie bagażnikaRelingi dachowePodłokietnikFotele typu ISOFIX przystosowane do łatwego mocowania fotelikaasystent zmiany pasa ruchu i martwego polaLedowe swiatła do jazdy dziennej: przód i tyłsystem odpalania bez kluczyka „Key Less Go”Światła długie przełączają się na drogowe jeśli coś jedzie z naprzeciwkasystem parkowania z wizualizacją "PDC" przód i tyłPakiet CHROMparkingowa funkcja podświetlania autaFunkcjonalne schowkiOryginalne 17" Alu-felgiDodatkowy komplet NOWYCH opon zimowychroleta bagażnika z wysówną kratką działowązestaw głośnomówiący na " bluetooth "z instalacją telefonu kom.” Business”

Parę zdjęć kalkulatorem

a8fb074d698b6c86d9e3e9a6b2036b54.jpgb473dff2980ebc7b24f2b6a8c5ed6791.jpgfbe3c85e7c10d23ac478f064be474b9a.jpg795feed6549b45ca4ffa55adec698603.jpgd44eada306621fef8882d3ce0bedd4ec.jpge8f1aa46b88cca709bac11eaaa56ca84.jpg0f8d357e16c9a627be7fa871f464b00e.jpg1a936a85a63dc2d039e02a8f26110bd5.jpg4b2c12441196895c3fee4d9262aafbef.jpg73d30242c597ab47c06807d17cb98b53.jpg296213739d6a83409dcf92b6ecd2314d.jpg043b5a11f5baf15739a1c3fd45a01966.jpg4bd870e90e338b752da9c2a6e7f783ea.jpg

tąpniete z LG F60

Auto na żywo się lepiej prezentuje jak na zdjęciach.

Edytowane przez skrab

Opublikowano

No ładna bawarka jak wrażenia względem b8 ? większy komfort ? jaka dynamika z tym silnikiem ? jedzie to czy nie ? Przydałby się Mpakiet z zewnątrz bo robi robotę.

Opublikowano
  • Autor

Jedzie tak samo jak b8 po programie ,a program mialem w audi.

tąpniete z LG F60

Opublikowano

auto bardzo fajne , szkoda tylko ze ma mala navi ;/

Opublikowano

Zrób przy okazji dobry opis samochodu bo kiepsko się czyta to ogłoszenie z Allegro :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zkopiowalem, bo to tak na szybko.

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Pewnie navi sie powiększy ;)

Fajna sztuka

Opublikowano
  • Autor

Może i tak w przyszłości jak za wczas nie sprzedam.

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Oj widzę przybywa tych F11 tutaj :D

Jak wyżej już ktoś napisał ładuj M-pakiet zew. wtedy robi się całkiem inne auto :wink:

Graty zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę.

Opublikowano
  • Autor

Sysek a Ty sprzedałem e60?

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Ładna. Choć bidna w uj.

Jakieś plany ?

Opublikowano
  • Autor

A co jej brakuje by nie była biedna?skóry?

tąpniete z LG F60

Oj widzę przybywa tych F11 tutaj :D

Jak wyżej już ktoś napisał ładuj M-pakiet zew. wtedy robi się całkiem inne auto :wink:

Graty zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę.

Zderzak podejdzie bez przeróbek z m pak

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Kolejna 5ka,która będzie wyglądać dobrze bardzo długo,m-pakiet podstawa do tej bryły.

Jechałem takim 2.0 ponad 2000km,niestety miesiąc wcześniej robiłem to samo rok młodszą e-klasa 3,5d na pneumatyku i porównania nie było...

Opublikowano
  • Autor

Dzięki koledzy za miłe komentarze.

Ja jestem zadowolony z 5 nie mialem jeszcze takiego auta komfortowego

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Fajna baza do modów i dobry silnik - gratki zakupu i bezawaryjnosci

Opublikowano

Gratulacje zakupu. Jest nas coraz więcej ;) bezawaryjnosci :)

Opublikowano

HM... Skrab, Orzeł i ja - zmiana z b8 na BMW 3/5 - racja jest nas wiecej

Opublikowano
  • Autor

Ja osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć na b8, b8 u mnie po programie jeździła tak samo jak f-ka tylko że audi było bardziej twardsze bo miało pakiet sport ,a tu jest bardziej komfortowo,zastanawia mnie tylko zawieszenie z tyłu bo jest na poduszkach dziur wogule nie czuć jak się jedzie ,i pytanie czy w serii 5 miały tak wszystkie?

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Kombi tak.

Opublikowano
  • Autor

Ok, dzięki Nowak

tąpniete z LG F60