skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) I po audi b8 przyszedł czas na zmianę [emoji2] Rok 2010 18 listopad czyli końcówka roku. 2.0d 184km Skrzynia biegów: manualna 6 biegów AutoalarmPoduszka powietrzna AIRBAG szt.: 10Centralny zamek z pilotem w kluczykuRadioodbiornik fabryczny CD/DVD/MP3 ze sterowaniem w kierownicySystem Nawigacj Business z wejściem na DVDwysokiej klasy nagłośnienie Dolby Pro LogicEl. opuszczane szyby x 4El. regulowane lusterka i podgrzewaneEl. składane lusterkaKlimatyzacja automatyczna klimatronik dwustrefowyKlimatyzowany schowek i podłokietnik kierowcyRozbudowany Komputer pokładowy z kolorowym wyświetlaczemAsystent parkowania - ParktronikŚwiatła biXENON skrętny , samopoziomujące się i ze spryskiwaczamiAktywny tempomatPodgrzewane siedzeniaEle. sterowane podparcie lędźwi kierowcy i pasażeraElektrycznie zaciągany hamulec ręcznySystem START - STOPSystem kontroli ciśnienia w kołachSzyby atermiczne z systemem samo przyciemniającym się "SOLAR WINDOW"El. wspomaganie kierownicyWspomaganie kierownicyKierownica regulowana w 2 płaszczyznachSkórzana kierownicaABS z EBD, ESR, ,ESPPodgrzewana szyba tylna i przedniaOryginalne kluczykiSTAN POJAZDU IDEALNY!!!Nie wymaga wkładu finansowegoKsiążka serwisowaEl. regulacja światełLusterka wew. i zew. fotochromatyczneCzujnik zmierzchuCzujnik deszczuZadlne domykanie szyb z pilota i otweiranie bagażnikaRelingi dachowePodłokietnikFotele typu ISOFIX przystosowane do łatwego mocowania fotelikaasystent zmiany pasa ruchu i martwego polaLedowe swiatła do jazdy dziennej: przód i tyłsystem odpalania bez kluczyka „Key Less Go”Światła długie przełączają się na drogowe jeśli coś jedzie z naprzeciwkasystem parkowania z wizualizacją "PDC" przód i tyłPakiet CHROMparkingowa funkcja podświetlania autaFunkcjonalne schowkiOryginalne 17" Alu-felgiDodatkowy komplet NOWYCH opon zimowychroleta bagażnika z wysówną kratką działowązestaw głośnomówiący na " bluetooth "z instalacją telefonu kom.” Business” Parę zdjęć kalkulatorem tąpniete z LG F60 Auto na żywo się lepiej prezentuje jak na zdjęciach. Edytowane 14 Listopada 2015 przez skrab
Gibons Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 No ładna bawarka jak wrażenia względem b8 ? większy komfort ? jaka dynamika z tym silnikiem ? jedzie to czy nie ? Przydałby się Mpakiet z zewnątrz bo robi robotę.
skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Jedzie tak samo jak b8 po programie ,a program mialem w audi. tąpniete z LG F60
rav85 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 auto bardzo fajne , szkoda tylko ze ma mala navi ;/
carrera369 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zrób przy okazji dobry opis samochodu bo kiepsko się czyta to ogłoszenie z Allegro
skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Zkopiowalem, bo to tak na szybko. tąpniete z LG F60
mojeA4 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Pewnie navi sie powiększy Fajna sztuka
skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Może i tak w przyszłości jak za wczas nie sprzedam. tąpniete z LG F60
sysek27 Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Oj widzę przybywa tych F11 tutaj Jak wyżej już ktoś napisał ładuj M-pakiet zew. wtedy robi się całkiem inne auto Graty zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę.
skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Sysek a Ty sprzedałem e60? tąpniete z LG F60
skovroon Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Ładna. Choć bidna w uj. Jakieś plany ?
skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 A co jej brakuje by nie była biedna?skóry? tąpniete z LG F60 Oj widzę przybywa tych F11 tutaj Jak wyżej już ktoś napisał ładuj M-pakiet zew. wtedy robi się całkiem inne auto Graty zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę. Zderzak podejdzie bez przeróbek z m paktąpniete z LG F60
GILI Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Kolejna 5ka,która będzie wyglądać dobrze bardzo długo,m-pakiet podstawa do tej bryły. Jechałem takim 2.0 ponad 2000km,niestety miesiąc wcześniej robiłem to samo rok młodszą e-klasa 3,5d na pneumatyku i porównania nie było...
skrab Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Dzięki koledzy za miłe komentarze. Ja jestem zadowolony z 5 nie mialem jeszcze takiego auta komfortowego tąpniete z LG F60
doradca Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Fajna baza do modów i dobry silnik - gratki zakupu i bezawaryjnosci
Orzeł Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Gratulacje zakupu. Jest nas coraz więcej bezawaryjnosci
doradca Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 HM... Skrab, Orzeł i ja - zmiana z b8 na BMW 3/5 - racja jest nas wiecej
skrab Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć na b8, b8 u mnie po programie jeździła tak samo jak f-ka tylko że audi było bardziej twardsze bo miało pakiet sport ,a tu jest bardziej komfortowo,zastanawia mnie tylko zawieszenie z tyłu bo jest na poduszkach dziur wogule nie czuć jak się jedzie ,i pytanie czy w serii 5 miały tak wszystkie? tąpniete z LG F60
skrab Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 Ok, dzięki Nowak tąpniete z LG F60
Rekomendowane odpowiedzi