Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] GM - A4 2.6 V6 quattro - nowe felgi 17'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja pier****** ale wiocha na tych nowych felgach :polew: :polew: :polew: :polew:

Żart GM, super felgi :slina:

Opublikowano

No i autko jak zwykle wypucowane :tongue4: Na starych felgach na żywo wyglądało fajnie a na nowych to już wogóle :kox:

Opublikowano

Felga pewnie od Sławka :naughty: zgadłem??? :naughty: GM wiesz dobrze że połączenie motorka 2,6 z napędem Quattro to jest to :good: Teraz tylko lampki przednie i kox będzie :kox: A tak na marginesie to wczoraj Ciebie widziałem na Sobieskiego o 18:00?

Opublikowano
  • Autor

O ja pier****** ale wiocha na tych nowych felgach :polew: :polew: :polew: :polew:

ti ti ti uważaj co piszesz i nie zapominaj że masz takie same :wink4:

Żart GM, super felgi :slina:

swoją drogą to wiedziałem ze to żart :tongue4:

Opublikowano

Uffff to dobrze że nie zamknołeś sie w sobie po tym :polew: :polew:

Masz seryjny zawias czy masz może 1BE ??

Opublikowano
  • Autor

No i autko jak zwykle wypucowane :tongue4: Na starych felgach na żywo wyglądało fajnie a na nowych to już wogóle :kox:

dzieki Dibo :wink4:

Felga pewnie od Sławka :naughty: zgadłem??? :naughty: GM wiesz dobrze że połączenie motorka 2,6 z napędem Quattro to jest to :good: Teraz tylko lampki przednie i kox będzie :kox: A tak na marginesie to wczoraj Ciebie widziałem na Sobieskiego o 18:00?

tak zgadłeś grzes1150 , a tak swoją drogą wczesniej pisałem że od Sławka je kupiłem :decayed:, co do Sobieskiego to rzeczywiście gdzieś tam pomykałem :wink4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 19:30_________________________________________________

Uffff to dobrze że nie zamknołeś sie w sobie po tym :polew: :polew:

Masz seryjny zawias czy masz może 1BE ??

nawet nie sprawdzałem w oznaczeniach wiesz sam ile to roboty :polew: :polew: :polew: ,raczej seria i dlatego tez na wiosne pewnie coś i z zawiasem trzeba będzie pomajstrować :naughty:

Opublikowano

tak ma seryjny zawias:) i nie zespolone lampy z przodu):):)

Opublikowano

GM to na nastepnego spota wpadacie ze slawkiem na nowych felgach bez wzgledu na warunki atmosferyczne? :kox:

silniczek i naped pierwsza klasa, tylko ze na ostatnim zlocie nie chcial sie slizgac po parkingu bo ma tylko pol zbiornika paliwa i niewie czy dojedzie do domu :naughty::wink4:

Opublikowano

nawet nie sprawdzałem w oznaczeniach wiesz sam ile to roboty :polew: :polew: :polew: ,raczej seria i dlatego tez na wiosne pewnie coś i z zawiasem trzeba będzie pomajstrować :naughty:

No ja miałem plan jeździć na seri póki co ale troche jak na szczudłach stoi :decayed: Może na spocie Ci pomożemy sprawdzić tą naklejke ??

Pewnie masz tyle gratów co Sławek w bagażniku i dużo roboty :polew: :polew: Ale na spocie będzie dużo rąk to potrzymamy :kox:

Opublikowano
  • Autor

inco coś w tym jest :naughty: , a co do spota to jeśli Sławek łyknie temat to ja też obiecuje ze założe 17' :naughty:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 19:42_________________________________________________

tak ma seryjny zawias:) i nie zespolone lampy z przodu):):)

jest tak jak pisze Czaki, co do lamp to spoko, spoko wszystko w swoim czasie :wink4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 19:44_________________________________________________ dsz33 dzięki za chęć pomocy :good:

Opublikowano

GM obniz :tongue4:

Ciekawe, kto kolejny odziedziczy te fele.. :wink4:

Jest spoko.. :good:

Opublikowano
  • Autor

GM obniz :tongue4:

Ciekawe, kto kolejny odziedziczy te fele.. :wink4:

Jest spoko.. :good:

ja je kupiłem, a nie odziedziczyłem :evil: wypraszam sobie :polew: :polew: :polew: :polew:

dzięki ykk - jeśli ykk mówi ze spoko to spoko :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Czekam jeszcze na przednie lampy poliftowe.. :decayed:

Opublikowano

ladne autko;) -dobre kolko;) wszystko z gracja :notworthy:

zauwazylem ze na forum jest fun-club tych kol:D

Opublikowano

zauwazylem ze na forum jest fun-club tych kol:D

I bardzo dobrze.. :przebiegly:

Ktos chce wstapic do klubu..?

Calkiem mozliwe, ze kiedys z niego wystapie.. :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

ykk, pewnie ze dobrze, sam na takich jezdzilem;) teraz turla sie na nich dsz33;)

Opublikowano

Ktos chce wstapic do klubu..?

:przebiegly::decayed:

A swoją drogą ładne autko i felga taka jak trzeba :good: Zmieniaj szybko lampy przód na poliftowe i nie marudź, będzie super :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzięki topor takie słowa podbudowują :wink4:

A swoją drogą ładne autko i felga taka jak trzeba :good: Zmieniaj szybko lampy przód na poliftowe i nie marudź, będzie super :wink4:

dzięki rafalekx za pozytywna ocenę całości, a co do lamp to tak jak pisałem pewnie kwestia czasu (troszeczkę wstrzymuje mnie fakt że mam lampy zintegrowane z halogenami, po wymianie zostanę bez halogenów ;( )

Opublikowano

Marcin to od kiedy sie lansujemy na nowym felunku :naughty::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ja wyruszam w swiat na nowym kole jak juz sniegow nie bedzie i sol w miare zniknie;:D :gwizdanie: