Penzo_ Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 witam jak w temacie posiadam audi a4 b7 z silnikiem 2.0 tdi oznaczenie BPW z napędem quattro rok2006 wedle aso2007 postanowiłem je zmodyfikować jak moje każde auto a mianowicie: -turbo gtb2260vk -fmic -wylot 2.5" ( na teraz tłumiki ori końcowe) -dpf out -egr out -maf out - ori sonda egt out -pompki ori bj wszystko fajnie siadło ale jest jeden mankament nie wytłumaczalny ;/ Auto wylegitymowało sie mocą 230 konia i 420 nm w sumie nie myślałem, ze bd więcej km jak na te pompki ale cos jest nie tak z niutonometrem . Co by sie nie zmieniło w mapach i dało koksu "coś" obcina i gładzi nm na rowne 420 nie wiem dlaczego. Czy jest możliwe że napęd quattro ma jakieś zabezpieczenie przed większym nm i obcina moc >? Mile widziane jakieś spostrzeżenie bo ręce opadają a to moje pierwsze Q ... Pozdrawiam M.
Jarol Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Wrzuć logi dynamiczne z czasami wtrysku i z doładowaniem czyli kanały 01, 03, 04, 08, 10, 11
Penzo_ Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 witam panowie dzieki za zainteresowanie podajcie meile na pw to wrzucie wam wsad z ECU
spanky Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Podeslij na [email protected] to zerkne . A i pokaz wykres . Bo te 420 nm to nie przypadkiem limit ktory widzisz na VCDS
Rekomendowane odpowiedzi