rex Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Aaaa... no to profeska czasomierz jak i czasoumilacz I naprawde ładna się teraz Twoja 3'eczka zrobiła Graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 oooo nie widziałem tego tematu Autko bardzo przyjemnie chodzi i wygląda... Ma tylko jedną wade, to diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGGu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Aaaa... no to profeska czasomierz jak i czasoumilacz I naprawde ładna się teraz Twoja 3'eczka zrobiła Graty! Wygląda już tak od ponad pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Widzisz, troszke sie nie widzieliśmy Generalnie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.olkusz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 mega furka, maly samolocik kolego, mozna wiedziec ile Ci to pali teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 hehe, pamiętam jak kiedyś na kreskach szliśmy równo ale może niedługo Ci troche podgonie trzeba by kiedyś znowu zrobić jakiś większy spot A4&A3 w Krakowie lub w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGGu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Samochód pali ok 6-7 litrów. W trasie można spokojnie dojść do 5 litrów. Tak więc spalanie bez zmian. Wiadome, przy ogniu pali ok 8-9, ale kto jeździ ogniem non stop keżor, pamiętam Miałem wtedy ok 130KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wiadome, przy ogniu pali ok 8-9, ale kto jeździ ogniem non stop a pamiętam jak mi niedawno jak robiłem chipsa po przejażdżce eSą tłumaczył, że tu nie ma co się wjeżdżać w auto tylko 1 do odciny, 2 do odciny i ogieeeń. Trzeba zapierdal.ć No tak ale Maglowaty jeździ spokojnie, emeryckim tempem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Dzejms Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Fajna trójka! Foteliki Też mam zawieche Koni, sztywny jak diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaGGu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Fajna trójka! Foteliki Też mam zawieche Koni, sztywny jak diabli Mam regulacje twardości więc mogę sobie dowolnie ustawić charakterystykę zawieszenia. Ogólnie auto na sprzedaż Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi