Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wycieraczki do Audi A4 B7 Sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy dobry temat ale pisze tutaj. Szukam dobrych wycieraczek do Audi A4 B7 Sedan. Zastanawiam sie nad Valeo Silencio XTRM a Bosch Aerotwin. Które bedą lepsze? Cena podobna

Obecnie posiadam Kamoki jakies 2-3 miesiace i sa tragiczne - drą po szybie co jakis czas (płyn do spryskiwaczy nie pomaga). Nie wiem czy to wina szyby czy trafilem poprostu na kiepski egzemplarz.

Opublikowano

Ja kupiłem w ASO, ponad rok i jestem zadowolony ;)

Opublikowano (edytowane)

Podepnę się pod temat ;O chciałem dzisiaj zmienić wycieraczki więc udałem się do znajomego po nowe pióra a tu niespodzianka brak odpowiedniej końcówki do zamocowania nowego pióra :o Jakie wycieraczki polecacie ?

EDIT: już wiem jakie kupić :)

Edytowane przez Important
Opublikowano

Oryginalne w ASO kosztują lekko ponad 150zł. Ostatnio po roabacie wyczaiłem za 120ł. Chyba nie warto kupować zamienniki.

Opublikowano

Ja bym brał Boscha

Nigdy więcej Boscha. Właśnie się na takich męczę. ; \ Płacisz za znaczek, a jakościowo nie lepsze od marketówek. Poszli w ilość.

Albo Valeo albo ori niekoniecznie z ASO (SWF).

Opublikowano

Ja mam bardzo złe zdanie o Valeo, bo właśnie używam i jest tragedia. Chciałem zamówić boscha, ale skoro mówicie że lipa to chyba faktycznie pomyślę o ori.

Opublikowano

ja mam boscha od dawna i nie narzekam, cichutkie i dobrze wycierają

Opublikowano

Wycieraczki SWF mają mieć 550mm długości i to wystarczy? Pytam bo na przykład na motointergratorze do B7 przyporządkowane są boscha, valeo i denso. SWF pokazuje, że nie pasują do b7. Ma ktoś może numer SWF?

Opublikowano (edytowane)

Miałem boscha wytrzymały cztery lata wymieniłem na HQ po pół roku do wyrzucenia i znowu mam boscha na razie pół roku spokój zobaczymy co czas pokaże

Edytowane przez bogus096