Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VAG BAUER Service gdynia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również słyszałem dobre opinie ;) co u nich robiłeś?

Opublikowano

Ja właśnie muszę auto odstawić. Byłem u 3 różnych i nikt nic nie wie albo chce strzela :/ Ogi z forum proponował Vass, ale o nim mieszane ostatnio opinie są. Przymierzam się do tego i tez przydałby się jakiś dodatkowy komentarz na ich temat.

Opublikowano

A co masz do zrobienia? ;)
Ja również polecam AZ Serwis w Pruszczu- każde moje audi u nich robiłem.

Opublikowano

A co masz do zrobienia? ;)

Ja również polecam AZ Serwis w Pruszczu- każde moje audi u nich robiłem.

Co mam ? o matko :) największy problem to nikt nie wie szczerze , przy zmianie biegów zgrzyta i nie jest to wina skrzyni biegów oraz problem z odpalaniem i kilka innych drobniejszych(oby ) usterek. Szukam porządnego warsztatu, który to ogarnie. Jutro o 13:30 jadę do niego, rzuci okiem czy się tego podejmie. O AZ też słyszałem, ale to koniec świata :)

Opublikowano

E tam koniec świata.....odstawiasz furę, idziesz na PKP i śmigasz do Gdyni. Bez korków, nerwów etc...;-)

Ewentualnie zadzwoń do Vassów i poproś Patryka, z nim się dogadasz.......na Karwiny masz już bliżej niż do Pruszcza ;-)

Opublikowano

Znam Bajera kilka ładnych lat. Chodząca encyklopedia jeśli chodzi o VAGi. Do tego "poukładany". Podstawiałem mu swoje Biturbo i miałem pewność że nie będzie nim latał w nocy po Gdyni/ Gdańsku bo "fajny i szybki". A jak wiemy nie każdy warsztat daje taką gwarancję... Również szczerze polecam

Opublikowano

Byłem dziś. Trochę z nim pojeździłem. W porównaniu do poprzednich mechaników, widać było, że wiem o czym mówi . Posprawdzał logi, błędy i jedyne co doszło nowego to jego zdaniem turbo późno daje kopa. Jestem umówiony z nim 10.12 by oddać auto. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Mam pytanie czy części brać u niego czy zamówić od kogoś z forum ?

Edytowane przez Sedrak Dan

Opublikowano
  • Autor

u nich robiłem sporo jak miałem passata 5b fl to sporo gratów sie sypało ale wiedział co robi i we wszystko strzelał w 100% servisuje u niego passata b6 i teraz audi znam go rozke czasu i wiem ze mozna mu zostawic auto, jak mowi ze masz byc w danym dniu i wie co ma robic to czesci juz u niego sa i zabiera sie za twe auto ( wiadomo czasem wszystkiego nie przewidzisz) ale nie czaruje z fusów

Opublikowano

Dziś stało u niego B6 niebieskie :) Odstawiłem auto na kompleksową naprawę, więc zobaczymy co to będzie.

Opublikowano
  • Autor

napewno nie bedziesz zawiedziony

Opublikowano

Ok . Na razie auto robi. Jednak naprawa się przedłuży o tydzień jak nie więcej. Jest szansa, że będzie trzeba remont silnika przeprowadzić :/

Na razie sprzęgło, dwumas oraz rozrząd poszedł pod młotek :)

Opublikowano
  • Autor

aha to sporawa ta naprawa:P

Opublikowano

aha to sporawa ta naprawa:P

Wychodzi na to, że tak. I święta będą przy sucharkach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj byłem i rozmawiałem z Krystianem i widziałem twoje audi:P faktycznie nie wyglada to dobrze:(

Opublikowano

Ja tez pochwale, moze nie bezposrednio ale... moja juz wiele lat temu ex A4 zaliczyla wizyte w VAG BAUER SERVICE w celu znalezienia i wyeliminowania wyciekow oleju. Robota zrobiona na 5 z + i czarna B6 dalej radosnie bije kolejne kilometry :) .

Opublikowano

Auto odebrałem. Zrobiłem 400 km i zadowolony. Głowica wymieniona. Skrzynia biegów chodzi jak marzenie ! Wszystkie wycieki załatane.

Mam nadzieje, że jak najmniej będę go odwiedzał :), ale polecić mogę z czystym sumieniem.

Teraz tylko zrobić LPG, potem hamownia i można zacząć oszczędzać na mody :)

Opublikowano
  • Autor

To super kolego ze juz odebrałes swoje auto i jestes zadowolony wiadomo jak naj mniej wizyt w servisach ale oni tez musza z czegos jesc:P ale najwazniejsze ze OOOO odzystało swoja sprawność i własciciel zadowolony pozdrawiam

Opublikowano

Teraz tylko zrobić LPG, potem hamownia i można zacząć oszczędzać na mody

i jeszcze do mnie na chwile na detailingi :D zapomniałes dopisac ;P - wybaczam :D
Opublikowano

Teraz tylko zrobić LPG, potem hamownia i można zacząć oszczędzać na mody

i jeszcze do mnie na chwile na detailingi :D zapomniałes dopisac ;P - wybaczam :D

Haha sorki. Na pewno to zrobię, ale myślę, że uzbieram i wezmę większy pakiet. Chodzi mi po głowie odnowienie lakieru, bo środek jako tako się trzyma, ale lakier to zajazd .