l.e.s.t.e.r Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) 255/35/R19 - na takim wyjechało z fabryki. Jest to część pakietu Sport Edition Plus. Szerokość to 8.5 cala. To jest letni setup. Na zimę mam 17'. wrzucić dystansik z 10 mm Myślę nad dystansem,ale muszę zmierzyć przód i tył,żeby wszystko było OK.Prawdopodobnie na przodzie będzie mniejszy niż na tyle. Idealnie by pasowało dać je w czerń (choćby Plasti-Dipem) w nawiązaniu do reszty pakietu Ciekawy pomysł,bo zawsze można szybko wrócić do oryginału,jak mi się opatrzą to tak zrobię zaciski w czerwień Ogólnie tarcze strasznie giną przy takim rozmiarze felg Jak stanę przed faktem dokonamy,żeby wymieniać to polecę po całości mam takie same felgi 13mm dystans wchodzi, 15mm za dużo i przyciera - sprawdzone ! Obejrzyj u mnie 4 stronę tam masz dokładne zdjęcia jak z tym dystansem felga leży na aucie. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/347153-8k-cagb-powered-by-lift/page-4 Edytowane 13 Grudnia 2016 przez l.e.s.t.e.r
luck109 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zderzak z przodu jakiś inny niz Sline.To ze względu na competition ? Poza tym super super kolor i dodatki. Dzięki Poza tym przedni zderzak troszkę się rożni. Lotka też jest inaczej wyprofilowana. Oba te elementy są stylizowane troszke jakby na styl RS-a Obejrzyj u mnie 4 stronę tam masz dokładne zdjęcia jak z tym dystansem felga leży na aucie. Już obczaiłem i jak dla mnie jest miodzio I zmieniłeś tył na 13mm?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zderzak z przodu jakiś inny niz Sline.To ze względu na competition ? Poza tym super super kolor i dodatki. Dzięki Poza tym przedni zderzak troszkę się rożni. Lotka też jest inaczej wyprofilowana. Oba te elementy są stylizowane troszke jakby na styl RS-a Obejrzyj u mnie 4 stronę tam masz dokładne zdjęcia jak z tym dystansem felga leży na aucie. Już obczaiłem i jak dla mnie jest miodzio I zmieniłeś tył na 13mm? Tak, teraz nic nie przyciera nawet jak auto załadowane na wakacje
luck109 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tak, teraz nic nie przyciera nawet jak auto załadowane na wakacje Cały komplet z 'DYSTOMU'? Ja muszę pomierzyć u siebie i zobaczę wtedy czy będzie ten sam zestaw. I jeszcze jedno pytanie do Ciebie, jaki jest nr tej popielniczki co masz ją u siebie?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tak, teraz nic nie przyciera nawet jak auto załadowane na wakacje Cały komplet z 'DYSTOMU'? Ja muszę pomierzyć u siebie i zobaczę wtedy czy będzie ten sam zestaw. I jeszcze jedno pytanie do Ciebie, jaki jest nr tej popielniczki co masz ją u siebie? tak, wszystko kupiłem u nich. tu masz popielniczkę, jutro Ci mogę sprawdzić numer https://www.olx.pl/oferta/popielniczka-kubek-odkrecana-audi-a1-a2-a3-a4-a6-q3-nowa-gratisy-CID5-IDjhBaP.html#5c7b5de24d
Rekomendowane odpowiedzi