tomekhxc Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 niezłe heble nie chciałeś proszkowo pomalowac?
grzopi Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Miały być proszkowo ale zapewniono mnie ze tak też będą dobrze pomalowane i wytrzymałe - no ktoś miał dobry pomysł myślę że gdybym takie miał to moja 3-letnia córa zawsze chciałaby myć felgi ) Audi doczekało się nowego termostatu bo okazało się że nie trzyma temperatury Wysłany został gwint na na serwis do chłopaków z MXPROFI Suspension (polecam pełny profesjonalizm) jak widać jest w stanie perfect ) no i co najlepsze zawitało nowe oczko w głowie, zdjęcie kiepskie i auto brudne ale na dniach nowe fotki ) A4 B8 2.0TDI S-Line 2014 silnik jest jaki jest ))) ale stan igła i teraz mam dylemat grzebać B7 bo po to był robiony silnik i reszta, czy sprzedać i grzebać B8 ?? a może ktoś chętny na moje B7 ?? (bo B8 nie sprzedaje ) ile mogę wołać za moje B7 jak myślicie???? stan naprawdę bardzo dobry wszystko wymienione co trzeba było, przygotowane pod grzebanie w silniku ) Edytowane 9 Marca 2016 przez grzopi
michałswd Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 hebel szkoda tylko, że budowa zacisku wyklucza wklęsłe felgi całokształt
FroS-t Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Grzebać dalej w B7 !!! Ale jak zdecydujesz się sprzedać to mam nadzieję że autko trafi w dobre ręce...... p.s jak bym nie miał swojej już bym do Ciebie jechał
Lorence Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 ile mogę wołać za moje B7 jak myślicie???? ori lakier ? ja za mniej niż 40tys bym nie sprzedawał.
grzopi Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Oczywiście ze ori lakier No to panowie jak ktoś chętny to na razie na forum do zabrania moja Audiczka dla forumowiczów za 39 000 zł I zmieniło Audi właściciela;) życzę tysięcy kilometrów bezawaryjności Edytowane 29 Marca 2016 przez grzopi
shakal Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Została chociaż na forum? No i gratulacje następnej generacji
venom171 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 No to może tak odrobinkę się pochwalę, audi trafiło w moje ręce z czego jestem bardzo zadowolony. To moje pierwsze TFSI i muszę przyznać, że robi wrażenie. Wczoraj powrót od grzopiego do domu, 180 km trasy i spalanie na poziomie 8.3 przy prędkościach autostradowych 120-140. Jak na tą wage samochodu, quattro, 200 kuni i przelot silnika wydaje mi się za dobre spalanie, wcześniej jeździłem seatem leonem 1.9 tdi arl po programie na 180/383 i różnica po trasie 2 l na 100 km (6l na 100 w leonie ) jest naprawdę super wynikiem. Ale cały temat auta zacznę w nowym temacie w odpowiednim czasie. Pierwszy z planów to hamownia i z tego tytułu szykuje się wycieczka do compsportu w celu sprawdzenia kondycji silnika. Witam wszystkich raz jeszcze i dozobaczenia na śląskich drogach.
akjam Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 grzopi gratki B8ki a venom chwal się i działaj w nowym temacie i do zobaczenia na śląskich drogach
Rekomendowane odpowiedzi