ArekJ. Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 po zdjeciu nogi z gazu obroty silnika wolniej spadają niż zwykle dzieje sie to sporadycznie ale niewiem jaka jest tego przyczyna???jeżeli to pompa wtryskowa to ile kosztowałaby regeneracja... prosze o pomoc
domelq Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Jesli ściągasz nogę z gazu to pompa wtryskowa nie działa wówczas i nie ma co wtryskiwać. Spróbuj znaleźć zależność pomiędzy lecącymi obrotami a sposobem zdejmowania nogi z gazu
QmaQ Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie wiem czy to cos pomoze ale u mnie bylo to samo - noga z gazu a autko ciagnie az milo :tongue4 Problemem okazal sie pie.... tempomat - po oględzinach wyszło że mam bardzo obluzowany przełącznik, tj. przy włączaniu kierunkowskazów lubiał sie sam przesunąć ok. połowy skoku na EIN i widocznie sie włączał. Rozwiązanie - 15 min kombinacji i kawałek taśmy klejącej (nakleiłem pod tą część manetki po której przesuwa sie przełącznik i ma teraz większy opór i siedzi spokojnie na AUS Nie moge tylko do tej pory dojść jakim cudem sie sam ustawił na 120 km/h ale to już inna bajka - czarownik VAG na pewno pomoże :>
Rekomendowane odpowiedzi