Daro 77 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 WITAM Chcialbym sie dowiedziec co to tak naprawde jest http://www.directupload.net/file/d/4200/hnz7ljij_jpg.htmi do czego sluzy ewentualnie jak to uruchomic podejrzewam ze jest to do tel ale jak wlączam BT w telefonie niestety niczego nie znajduje . Prosze o info.
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jest to coś do telefonu, ale napewno nie jest to fabryczne wyposażenie audi. Wypadało by zczytać jakaś nazwę z tego, musisz szukać jakiejś naklejki z modelem na tym czymś. Pozdrawiam, Łukasz
GreGoriO Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 firma THB Germany jak widzę google wypluwa mnóstwo zestawów tej firmy, trzeba odszukać właściwy. https://www.google.es/search?q=thb+car&rlz=1C1AVNG_enES642ES642&oq=THB+car&aqs=chrome.0.69i59j0l5.2588j0j9&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
rafal9119 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 tam czasem nie ma gniazda Jack 3,5 mm??? bo wydaje mi sie że można pod to podłaczyc słuchawki
Daro 77 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tak jak najbardziej z lewej strony jest wejscie "jack" na słuchawkę
Daro 77 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Podpowie mi ktoś jak to można uruchomić ewentualnie poprzerabiać żeby działało? W dokumentach od Niemca znalazłem kartę dedykowaną pod nokie 6010 prawdopodobnie z tym hulało.
Wiktoro Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 witam odświeża temat chciałbym się dowiedzieć coś o tym sprzęcie, tez mam coś takiego. Zauważyłem jeszcze uciety kabel który wychodzil obok klimatronika. pomocy
Daro 77 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 Cześć Wiktoro chyba będą marne szanse na dowiedzenie sie czegoś o tym ja niestety tez za dużo nie wiem u mnie to urządzenie połączone jest kabelkiem 3- żyłowym i wchodzi w tunel podłokietnika byc może idzie w stronę deski rozdzielczej jednak nie sprawdzałem dokładnie. tez chciałbym to u siebie reanimować jednak jakoś nie wiem jak to ugryźć, próbowałem podpinać telefon przez kabel jack jack ale nic to nie dało byc może były to za nowe telefony na androidzie. Za wszelkie informacje tez będę wdzięczny ja jak coś "odkryje" to tez się podzielę. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi