?ukaj Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam panowie chciałem pokazać oraz zapytać czy opłaca się pomalować felgi na czarno ( bo autko też krok po kroku na czarno chce pomalować ) bądź na jaki kolor wy to widzicie.ma pewno będę piaskować/metalizować i chciałem się speców poradzić Pozdrawiam. ^^ http://sendfile.es/p...-30-ppp2691.jpg
tomasz102 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Kolor na samochodzie widzę LZ9W - czarny wulkaniczny Jeżeli zmienisz kolor felg na czarne to koła wizualnie się zmniejszą. Jest bardzo mała granica między fajnym efektem a kiczem w przypadku malowania na czarno felg. Ja bym pozostawił obecny kolor. PS. Nie piaskuje się alum, bo będą wżery.
?ukaj Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Jeżeli piaskarz wie co robi to nie będzie mówił że przerobionym korundem zrobi i będzie cacucho xD Edytowane 15 Grudnia 2015 przez ?ukaj
bobek_audi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 czarne koła się zgubią strasznie będą wyglądać na mniejsze ;p
Rekomendowane odpowiedzi