Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

...:::::AUDI A4 B6 BY PYRA:::::...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poznaję okolice (SP17 nie ?) :) Dasz linka do tego spray'a co malowałeś to wszystko ? U mnie to średnio wyszło. Jak malowałeś rączkę do podnoszenia foteli ? Zabezpieczyłeś resztę gazetami i w środku malowałeś czy demontowałeś ? Czyściłeś to papierem ściernym ?

Prysnąłbym sobie cały schowek bo wygląda dramatycznie. Jak malowałeś tunel, że tak ładnie Ci to wyszło ? Wszelkie rady cenne

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładnie. A jak z dziurami? Sztywno jest i trzęsie ?

Nie jest targicznie powiem Ci że auto jest bardziej stabilne i sztywne i robi to co mu każe. Na dziurach wiadomo 18 cali wiec trzeba uważać ale nie odczułem drastycznej różnicy po za tym że prowadzenie zmieniło się na lepsze no i estetyka. :naughty: Moge polecić :)

Poznaję okolice (SP17 nie ?) :) Dasz linka do tego spray'a co malowałeś to wszystko ? U mnie to średnio wyszło. Jak malowałeś rączkę do podnoszenia foteli ? Zabezpieczyłeś resztę gazetami i w środku malowałeś czy demontowałeś ? Czyściłeś to papierem ściernym ?

Prysnąłbym sobie cały schowek bo wygląda dramatycznie. Jak malowałeś tunel, że tak ładnie Ci to wyszło ? Wszelkie rady cenne

Okolica to wielka płyta. Link już był w tym temacie musisz poszukać. Rączke wyciągnąłem tak czysciłem papierem sciernym chyba 1200. Tunel wyciągałem ale tunel już malowałem bollem ale strukturalnym . Jak wszystko powyciągasz to mozesz mi to podrzucić to Ci pomaluje w wolnym czasie zalezy jak masz zniszczone jak głębokie rysy to nie bedzie idealnie.

Dasz linka do tego spray'a co malowałeś to wszystko ?

tunel tym http://www.wulcar.com.pl/sklep/galerie/b/boll-lakier-strukturalny_1179.jpg

reszta http://tanie-lakierowanie.pl/650-974-thickbox/boll-lakier-do-zderzakow-plastikowych.jpg

Edytowane przez pyra111

Opublikowano

czym tak ładnie obniżyłeś?

Opublikowano
  • Autor

czym tak ładnie obniżyłeś?

Tył spreżyny H&R

Przód

8P4fcm7.jpg

o7XAHLK.jpg

Opublikowano

na ori amortyzatorach?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie kupiłem już z amorkami czerwone sachs to sa chyba od s line a sprężyny już były na nich FK i chyba zamienie te sprężyny na oryginalne od s line bo jest troche za nisko w realu jest niżej niż na foto

a jeśli chodzi o tył to spręzyny aby HR na ori amorkach

Wiosennie :D

l4A5CV8.jpg

fBh3r0D.jpg

Edytowane przez pyra111

Opublikowano

Pięknie siedzi, ja mam be ale sie zastanawiam nad jakims springami by ja nizej posadzić, ale wtedy bedzie problem juz z parkowanie i wg, bo czesto wolne miejsce jest gdzies na krawezniku

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No właśnie niestety już wrzuciłem oryginalnego s line :) Pięknie wyglądała na sline + springi -40 ale to nie dla mnie mega sztywno no i przez leżące policjanty miałem problem przejechać i tak jak mówisz nie mogłem dobrze sie schowac na parkingu bo przycierałem o krawęzniki było na prawde bardzo nisko. Teraz wygląda gorzej ale komfort całkiem inny i nie zawracam sobie głowy czy coś wystaje i raczej już tak zostanie :decayed:

Edytowane przez pyra111

Opublikowano

A z tylu masz dystanse,?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Tak ale nie wiem jakie bo juz tak kupiłem

Edytowane przez pyra111

Opublikowano

Jak Ci siedzi przód teraz na s-line zawieszeniu?

Opublikowano
  • Autor

Kijowo Wojtek przod jest wyzej niz tył ale jestem dopiero po zmianie powinien jeszcze opaść, nie jestem zadowolony ale moge w koncu zapier***ć :lol1:

Edytowane przez pyra111

Opublikowano

Ale wózek :kox:

Opublikowano

Kijowo Wojtek przod jest wyzej niz tył ale jestem dopiero po zmianie powinien jeszcze opaść, nie jestem zadowolony ale moge w koncu zapier***ć :lol1:

Ja też mam 1BE i powiem Ci że nie opadnie Ci nic ten przód. Ja muszę jakieś sprężyny inne kupić żeby przód niżej opadł
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co to za żarówki LED masz tu zamontowane? One mają efekt bardziej niebieskawy czy biały?

Opublikowano
  • Autor

zwykłe z allegro za 2zł , teraz mam inne typu soczewka tez z allegro

Edytowane przez pyra111

Opublikowano

Szukam coś podchodzącego do białego bo w moim kseny mam o takiej barwie i gryzie się z żółtą postojówką.

Edytowane przez pawloo7