jarko Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Żyje, spokojnie. Długi weekend był to se z rodzina wyjechałem, nadrabiam zaległości powoli. Najpierw praca, polary zaraz też załatwię.
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 Dajcie mi chwilę. Kurna, nie da się mieć własną firmę i wyjechać na chwilę... Nie mogę sobie trafić do tyłka z odrabianiem zamówień...
#Przemo# Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dajcie mi chwilę. Kurna, nie da się mieć własną firmę i wyjechać na chwilę... Nie mogę sobie trafić do tyłka z odrabianiem zamówień... No jak je wsadzasz do tyłka to nic dziwnego Spokojnie już tyle czekamy to jeszcze miesiąc nas nie zbawi Jarek chybo upodł biedny pod naporem stresu i pracy Wspieramy i wierzymy w ciebie ogarniesz wszystko
jarko Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Najmocniej przepraszam, właśnie wróciłem do chaty po 24h w pracy i jeszcze muszę kilka projektów ogarnąć... Mam spore obsuwy już w gadżetach, ale to mam nadzieję ostatni tydzień wariactwa takiego...
Mario82A4 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 I jak tam ruszyło się coś w sprawie polarów?
#Przemo# Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 spoko na zimę będą A tak na serio Jarek to by się przydało jakieś info czy coś będzie trza dopłacić do tej mniejszej ilości czy wszystko zostanie tak jak popłacone mamy? No i oczywiście czy w ogóle dostaniemy je w 2016?
jarkowski84 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 No właśnie dzieje się coś w temacie?
jarko Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2016 No zero informacji. Zluzuj nieco kolego. Jak się ekipa zbiera ponad pół roku to jest okey, jak mam wysyp w robocie to pretensje...
#Przemo# Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 No zero informacji. Zluzuj nieco kolego. Jak się ekipa zbiera ponad pół roku to jest okey, jak mam wysyp w robocie to pretensje... Jarek też się nam nie dziw bo kasa zapłacona a info mamy zero od ciebie to się chopoki niecierpliwią będą te polary kiedyś??
jarkowski84 Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Wiadomo już może coś kiedy można się spodziewać tych polarów???
jarko Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Mam tak: 1. lukaszt1990 - XL 2. ciuba - S,S 3. Mario82A4 - S 4. Praid - M+smyczki 5. Grzechoo83 - M 6. Jarkowski84 - M 7. #Przemo# - M 8. walada1987 - S+ramka To jest 9 sztuk + tomaszstn XS jak będzie dostępna. Kogoś pominąłem? Powinno być 10. Edytowane 12 Lipca 2016 przez jarko
#Przemo# Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 jeszcze był kolega "adtzc" co pytał o polar ja mu odpisywałem żeby do ciebie pisał PW kwestia czy to zrobił?
jarko Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie, nic nie mam na priv. Ale ta szukajka to jakaś masakra, jak Prezes tego nie poprawi to go na zlot nie wpuszczę bo dramat :/ Mam pewien pomysły, dzisiaj czeka mnie rozmowa, może uda się zamówić więcej polarków do haftowania i w końcu dokończymy temat.
Rekomendowane odpowiedzi