#Przemo# Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 przez te pół roku się zebrało jak pójdzie hajc to na Hawajach zobaczą
walada1987 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Dzisiaj dzień sądny 30 września dniem odbioru z hafciarni... Spory ten stos już macie? Ja bym na twoim miejscu nie pytał o rozmiar stosu Naciapane z GT-N7105
Krystian Kowalczyk Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Polary jeszcze dostępne?
#Przemo# Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 w piatek Panowie ognicho sie pali będą albo kiełbachy z Jarka albo w polarkach nad ogniem sobie poskaczemy tak czy tak będzie impreza
Mario82A4 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 w piatek Panowie ognicho sie pali będą albo kiełbachy z Jarka albo w polarkach nad ogniem sobie poskaczemy tak czy tak będzie impreza dobre dobre
walada1987 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Ponoć 30 odbiera z chafciarni wieś na wysyłkę ma 2 dni a w tym wypadku paczki powinny czysto teoretycznie dojść w wtorek wiec do zbieramy jeszcze drzewa na większy stos Naciapane z GT-N7105
walada1987 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Dzień sadny mina jarko się nie odzywa wiec trza usypywac stos i jechać po niego przy okazji zrobi się grila i może jakiegoś spota Naciapane z GT-N7105
#Przemo# Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Jarek się picze już czy dorzucamy jeszcze do stosu?
walada1987 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Mi po remoncie zostało trochę drzewa to dorzucamy Naciapane z GT-N7105
#Przemo# Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ja z budowy mam jakieś 20 palet to będzie hajc
Bristol Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Tak to czytam od początku i nie wierze jak drugi człowiek potrafi mieć drugiego dosłownie w d*pie... Żeby musieć się jeszcze o to prosić to już kpina... ja bym się chyba spalił ze wstydu. I zaraz pewnie odpisze że to nie moja sprawa/mieszam się lub coś w tym stylu ale naprawdę robi z was śmieci... A te tłumaczenia po drodze: Długi weekend był to se z rodzina wyjechałem, nadrabiam zaległości powoli - 30 maj Dajcie mi chwilę. Kurna, nie da się mieć własną firmę i wyjechać na chwilę - 3 czerwiec Najmocniej przepraszam, właśnie wróciłem do chaty po 24h w pracy - 14 czerwiec Plażing, smażing kolego - 21 lipiec Czekam na potwierdzenie o dostępności rozmiarów u dostawcy - 11 sierpień dogadałem temat ostatniej sztuki i polarki są w drodze - 18 sierpień Dajcie mi chwilę, wspólnik wróci z urlopy to się zajmę tematem - 7 wrzesień Kto proponuje wrzucić ten temat do działu "Strefa Śmiechu" ?? Edytowane 4 Października 2016 przez Bristol
praid Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Tak to czytam od początku i nie wierze jak drugi człowiek potrafi mieć drugiego dosłownie w d*pie... Żeby musieć się jeszcze o to prosić to już kpina... ja bym się chyba spalił ze wstydu. I zaraz pewnie odpisze że to nie moja sprawa/mieszam się lub coś w tym stylu ale naprawdę robi z was śmieci... A te tłumaczenia po drodze: Długi weekend był to se z rodzina wyjechałem, nadrabiam zaległości powoli - 30 maj Dajcie mi chwilę. Kurna, nie da się mieć własną firmę i wyjechać na chwilę - 3 czerwiec Najmocniej przepraszam, właśnie wróciłem do chaty po 24h w pracy - 14 czerwiec Plażing, smażing kolego - 21 lipiec Czekam na potwierdzenie o dostępności rozmiarów u dostawcy - 11 sierpień dogadałem temat ostatniej sztuki i polarki są w drodze - 18 sierpień Dajcie mi chwilę, wspólnik wróci z urlopy to się zajmę tematem - 7 wrzesień Kto proponuje wrzucić ten temat do działu "Strefa Śmiechu" ?? Też już dawno to mówiłem, ale kolega mówił że spokojnie żebym się nie pieklił, to są jaja zaraz odpisze że zbieraliśmy się rok.
#Przemo# Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Tak to czytam od początku i nie wierze jak drugi człowiek potrafi mieć drugiego dosłownie w d*pie... Żeby musieć się jeszcze o to prosić to już kpina... ja bym się chyba spalił ze wstydu. I zaraz pewnie odpisze że to nie moja sprawa/mieszam się lub coś w tym stylu ale naprawdę robi z was śmieci... A te tłumaczenia po drodze: Długi weekend był to se z rodzina wyjechałem, nadrabiam zaległości powoli - 30 maj Dajcie mi chwilę. Kurna, nie da się mieć własną firmę i wyjechać na chwilę - 3 czerwiec Najmocniej przepraszam, właśnie wróciłem do chaty po 24h w pracy - 14 czerwiec Plażing, smażing kolego - 21 lipiec Czekam na potwierdzenie o dostępności rozmiarów u dostawcy - 11 sierpień dogadałem temat ostatniej sztuki i polarki są w drodze - 18 sierpień Dajcie mi chwilę, wspólnik wróci z urlopy to się zajmę tematem - 7 wrzesień Kto proponuje wrzucić ten temat do działu "Strefa Śmiechu" ?? Szczerze to tak na prawdę nie wiem o co tobie człowieku chodzi Jarek najwidoczniej ma dużo roboty i ogarnia jak może wszystko nie wiem czy ty też czekasz na polar czy tylko się wpi..dalasz bo lubisz ale chyba sam sie wpakuj do strefy śmiechu albo jakieś innej bez klamek i okien ze ścianami z gumy JARKU wierzymy w ciebie moc ogniska jest z tobą P.S. temat wisi od 15 grudnia 2015 i przez ten czas zebrało się 10 osób chętnych??!! minimum według pierwszego posta to 20 i nie wiem po co te nerwy z waszej strony skoro Jarek i tak już załatwił że może mniejszą ilość odebrać czytajcie ze zrozumieniem! "myślenie ma przyszłość"
walada1987 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Może nie rok ale nie bawem tak będzie chłop robi co może a wy się czepiacie jak chciało się polar to cza było na allegro chiniola se kupić i puzniej nazekam ze hujnia nosiłem ten polar i warto poczekać a poza tym tak jak przed mówca pisze to i tak miało być więcej osob i jakoś jarko pozalatwial żeby nie czekać na kolejne os ... a to ze pojechał na wczasy z rodziną czy zrobił se plazing to jest takim samym człowiekiem jak my wszyscy ciekaw jestem czy wy byli byście w stanie za***rdalac 365 dni w roku i jeszcze czytać takie pierdoly Naciapane z GT-N7105 Edytowane 4 Października 2016 przez walada1987
jarkowski84 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Coś się dzieje w temacie polarów? Wiadomo już coś kiedy możemy się ich spodziewać?
Mario82A4 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jarek i jak tam udało się odebrać te polary z chawtu ?
walada1987 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Jarko zima idzie zimnoooo Naciapane z GT-N7105
Mario82A4 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 No przydał by się polarek bo zimno
Rekomendowane odpowiedzi