alvaro Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 odkryłem że rozwalił mi się podłokietnik. pękł w miejscu gdzie przykręca się go ro karoserii. czy element ten jest spawalny czy to tzw szajs metal, czy da to się kleić ?? i drugie pytanie czy łapa będie pasowała od czegoś innego
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 spawanie durualuminium jest możliwe chyba alu ,masz duzo sily :eek: a nie wygląda na takiego :twisted:
alvaro Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 zdeniu, to się stało podczas dyno day ale nawet nie wiem kiedy zauważyłem dopiero jak jechałem z hamowni do kumpla z DS-u
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 zdeniu, to się stało podczas dyno day ale nawet nie wiem kiedy zauważyłem dopiero jak jechałem z hamowni do kumpla z DS-u :twisted:
alvaro Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 nie dość że 100 w plecy to jeszcze małe spawanko do tego, same straty...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 nie przesadzaj złóż auto do kupy (zamontuj pasy, ustaw światła itd.) i wyedy jak bedzie autko sprawne do jazdy nie co teraz to marudź
Rekomendowane odpowiedzi