Pietia83 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Panowie mam problem i pytanie: Jak nie zwieśniaczyć tyłu ? obecnie smoczyca wygląda z tyłu tak : czyli totalna seria co zrobić z tyłem który już troszkę trąci myszką ? w planach jest zalozenie nakładek na wydechy ... chromowane z BMW ( wiem wiem ) ... albo chrom albo stal chirurgiczna albo czarne jeszcze nie wiem https://i.ytimg.com/vi/wCs3gbidY1w/hqdefault.jpg przy okazji jaki mają rozmiar rurki wydechowe w 2,4 ? ogolnie myślalem zrobic smoczyce w dark shadow ( z racji ze mam czarne relingi i dymionie kierunki boczne) tylko czy to wszystko sie zgra ze soba ?
Fenrir Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Możesz założyć zderzak z S4 lub ten pospawać z dokładką. Końcówki z nierdzewki 2x63mm lub trochę większe. Możesz przyciemnić tylne szyby. Ewentualnie klapa USA ale ciężko dorwać. Lampy możesz oddać do przerobienia na led, koledzy z forum się tym zajmują. Może blenda RS4 na klapę. Wycieraczkę można wywalić i zaślepić. Po za tym raczej nic więcej nie zrobisz. Z grubsza tak, tylko tutaj końcówki są większe: Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Fenrir
karol24 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jeśli nie tylny zderzak S4, to pospawany z dokładką pod parktronik chyba najlepsza opcja
Pietia83 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 kurde czyli to co zakladalem zrobic bo klapy usa nie da sie dorwac (albo za jakies chore pieniadze ) wpadna nakladki na rury zobaczymy moze swiatła sie przyciemni (zaczerwieni) i bedziemy walczyc dalej
Fenrir Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tylko te nakładki to z głową. Wybierz dobre i najlepiej wspawaj je tak żeby nie było widać że są dołożone.
j4s2c2vr Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Lotka na klape obczaj u mnie w temacie koncowki tez mozesz zobaczyc jakie mam polecam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi