Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie głosniki do komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was o radę , potrzebuję głośników do komputera które dadzą dobry efekt , nie drogę coś w granicy 100zł na alegro jest tego trochę ale co wybrać nie mam pojęcia.

Opublikowano

no wlasnie za 100 to za duzo wyboru nie ma w Logitech lub Creative, poszukaj czegos manty lub jak masz blisko do jakiegos media czy saturna to tam maja 2+1 czesto do 100 powystawiane i mógłbyś sobie zobaczyc.

Ja mam u siebie logitech z5500 od 2 lat i nie oddam go za zadne skarby nikomu :decayed:

co do tego kompletu co napisales to zalezy jaki masz duzy pokój, jak w bloku,jakis maly to wystarczy

Opublikowano

no wlasnie za 100 to za duzo wyboru nie ma w Logitech lub Creative, poszukaj czegos manty lub jak masz blisko do jakiegos media czy saturna to tam maja 2+1 czesto do 100 powystawiane i mógłbyś sobie zobaczyc.

Ja mam u siebie logitech z5500 od 2 lat i nie oddam go za zadne skarby nikomu :decayed:

co do tego kompletu co napisales to zalezy jaki masz duzy pokój, jak w bloku,jakis maly to wystarczy

tez mam z-5500, ale tutaj trzeba zaplacic jedno 0 wiecej

Szukasz glosnikow 2.0 czy 2.1 ?

Opublikowano

Polecam Logitech X-230. Mam osobiście i są super :good:.

x-230.jpg

Opublikowano

te co kolega wyzej podal beda najlepszym wyborem - X-230

Opublikowano
  • Autor

Logitech X-230 mam ten komplecik na oku właśnie

Opublikowano

Tu masz test zestawów KLIK

A tu aukcję ze zwycięzcą KLIK cena napewno będzie odpowiadać :)

Opublikowano
  • Autor

Super takich danych potrzebowałem :good:

Opublikowano

pamietaj ze dane z gazet sa najczesciej tendencyjne. zauwaz ze creative zajelo dwa pierwsze miejsca. nie wydaje ci sie to podejrzane? najlepiej przejrzyj fora i zasiegnij opinii u zrodel. pozdr

Opublikowano

pamietaj ze dane z gazet sa najczesciej tendencyjne. zauwaz ze creative zajelo dwa pierwsze miejsca. nie wydaje ci sie to podejrzane? najlepiej przejrzyj fora i zasiegnij opinii u zrodel. pozdr

Można podejrzewać ale zauważ że Creative wręcz specjalizuje się w dźwiękach do komputera począwszy od kart dźwiękowych (cała seria Sound Blaster) po zestawy głośników i jest w tym najlepsza. No ale wybór należy do autora tematu.

Opublikowano

Logitech X-230 kupiłem takie dziewczynie i rzeczywiscie świetnie grają :good:, siostrze kupiłem tez logitecha takie tansze model s-120 i tez daja czadu (teraz na allegro stoja za grosze 26-30zł) , wiec z czystym sumieniem polecam logitecha... nawet tego najtanszego

http://www.allegro.pl/item474108113_tanio_glosniki_2_1_creative_a200_drewniany_subwoof.html równa 100 wraz z przesyłką :)

Opublikowano

Tu masz test zestawów KLIK

A tu aukcję ze zwycięzcą KLIK cena napewno będzie odpowiadać :)

Mam te głośniki są super:)

Opublikowano

Dołącze sie do tematu :) myśle o zakupie tuby niskobudżetowej :naughty: np http://allegro.pl/item479346432_tuba_basowa_5000_hz_bass_oslona_gratis_promocja.html i chciałbym to podłaczyć pod domową miniwieze 2x80w/4ohm Podłączenie by wyglądało tak ze minus bym ciagnął od lewego głosnika a plus od prawego Grało by to?? odrazu mowie niechce jakis super głośników kupowac kolega miał podobna tube w domu to mu fajnie grało :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A co powiecie o zestawie 5.1 za ok 130 zł macie jakieś propozycje?