sebastian.gaweda.79 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam Potrzebował bym koledzy podpowiedzi gdzie w okolicy Bielsko-Biała można wymienić olej w Multitronicu? Z góry dziękuję za odpowiedź Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
f1sylwek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 ja ostatnio byłem w Edicars przy Żeromskiego, łap namiary może się przydadzą http://www.moto-uslugi.com/bielsko-biala/mechanik-mechanika
awisnia Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Żeby nie tworzyć zbędnych tematów...ktoś ma jakieś doświadczenia z tym serwisem jeśli chodzi o CVT: http://www.at-service.pl/ ??
dwd-89 Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Witam wszystkich żeby nie powielać tematu pisze tutaj czy miał ktoś doświadczenie z warsztatem Danecki w Piekarach śląskich dokładnie chodzi o wymianę oleju w skrzyni multitronic albo mące jakiś tani zaufany warsztat w okolicy Piekar który potrafi wymienić olej bez uszkodzeń w innym miejscu ?
krzycht9999 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Jeśli chodzi o Multitroniki, to na śląsku warto jednak podjechać do Sserwis w Rybniku. Profesjonalny warsztat i obsługa klienta. Wymieniałem tam olej u siebie w 1.8t. Może nie jest najtaniej ale na pewno solidnie. Polecam
sebagzg Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 W Mysłowicach jest serwis skrzyn automatycznych Palka ,gościu ma dobre opinie wymiana oleju a a4b8 2.0 tdi koszt 1000 zl ja dzwoniłem do serwisu audi tam usluga kosztue 1080 zł wiec chyba warto zrobić to w serwisie
Yooman Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Witam Tez zamierzam się zmiany oleju w Multi. Pytałem w serwisie Audi w Sosnowcu - 1800 duuużo. Ktoś poleci coś w okolicach Dąbrowy albo nawet bliżej Siewierza. Tak w ogóle to do takiej operacji potrzeba jakiś specjalistycznych narzędzie ? Coś się później ustawia, kalibruje, itp? pytam bo nie znam się
Rekomendowane odpowiedzi