Luk82 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Panowie spotkaliście się z taką sytuacją, że po uruchomieniu silnika, kiedy "podkręcam" temperaturę klimatyzacji oraz wybieram fotel do ustawienia podgrzewania - na wyświetlaczu MMI nie pokazują się odpowiednie grafiki (okrągłe "zegary" ze wskaźnikami temperatur i poziomów grzania foteli) ? Dopiero po kilkudziesięciu sekundach "hurtowo" wszystkie po kolei na szybko się pokazują - już po całej akcji ustawiania temperatury i poziomu grzania foteli..... Nie jestem pewien ale chyba w sezonie letnim nie występował ten problem - tylko teraz, jak zrobiło się zimno. (N, chyba, że wcześniej jakoś tego nie zauważyłem).
M@rcin Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Panowie spotkaliście się z taką sytuacją, że po uruchomieniu silnika, kiedy "podkręcam" temperaturę klimatyzacji oraz wybieram fotel do ustawienia podgrzewania - na wyświetlaczu MMI nie pokazują się odpowiednie grafiki (okrągłe "zegary" ze wskaźnikami temperatur i poziomów grzania foteli) ? Dopiero po kilkudziesięciu sekundach "hurtowo" wszystkie po kolei na szybko się pokazują - już po całej akcji ustawiania temperatury i poziomu grzania foteli..... Nie jestem pewien ale chyba w sezonie letnim nie występował ten problem - tylko teraz, jak zrobiło się zimno. (N, chyba, że wcześniej jakoś tego nie zauważyłem). Temperatura spada, wyświetlacze szaleją. U siebie mam podobnie,tyle że mój nadaje w trybie "slow motion"
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak masz NAVI z twardym dyskiem HDD to tak sie dzieje trzeba chwilke aby wszystko sie załadowało
Rekomendowane odpowiedzi