instruktor83 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Leszku:-) jak to teraz hamuje? Jest duża różnica od poprzednich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Leszku:-) jak to teraz hamuje? Jest duża różnica od poprzednich? Zakładałem w środę wiec jeszcze nie próbowałem i jeżdżę jak dziadek, niech to wszystko się dotrze i ułoży Ale powiem szczerze i nieskromnie że mega mi się podoba jeśli chodzi o prezencje, uśmiech z ryja mi nie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ale powiem szczerze i nieskromnie że mega mi się podoba jeśli chodzi o prezencje, uśmiech z ryja mi nie schodziA z tym to sie domyslam:-) bo wygląda to jak z fabryki:-) jest ekstra:-) co na tapecie teraz? Kiera?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 No co do planów to tak mniej więcej w kolejności to priorytetem jest gwint bo chce spasować idealnie auto, gryzie mnie to teraz jak smok i chce zdecydowanie niżej, być może jak Bartek czyli Vw Bartus pisał wrzucę jeszcze dystanse przy gwincie no i przy okazji na pewno wejdą gumy 225/35/19 bo ten rant ochronny w Moich Vredesteinach jest dość duży, wtedy kierownica, potem listwy S4, nastepnie grill S4 i w przyszłym seoznie chce ogarnąć też podniesienie mocy i pełna korektę lakieru, z dupereli chce tez ori uchwyt ręcznego RS4 i muszę wrzucić całe wnętrze w Led ale chce jakieś takie nie za mocne i szukam teraz jakiejś ciekawej ciepłej barwy, jak uda się to wszystko zrobić będę już zadowolony.....pewnie na chwilę ale zawsze w między czasie kolega z Włoch-Mauro o którym pisałem mnie denerwuje bo wysłał mi fotki jego nowych foteli, i jedno jest pewne takie też wylądują u mnie.... Dwie fotki od niego: Ja założyłem heble z S4 a on żeby mi zrobić mi na "złość" zalozył to Planów jest dużo, mam jeszcze kilka pomysłów w głowie które gdzieś tam trzymam tylko dla siebie, auto bardzo mnie cieszy i daje dużo satysfakcji więc na pewno bardzo długo się z nim nie rozstanę , przy okazji bardzo dziękuje za miłe słowa jakie od Was usłyszałem auto na pewno sezon za sezonem będzie się zmieniało także.... Stay Tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Dobrze że są pomysły i działasz Fotele z RS4 bajka, gorzej z komfortem jeśli auto jest użytkowane na co dzień. Napisz mu że spece od hebli mówią że te prosiakowe heble średnio hamują i jest problem fajne felgi na nie wepchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Napisz mu że spece od hebli mówią że te prosiakowe heble średnio hamują i jest problem fajne felgi na nie wepchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 http://allegro.pl/fotele-skory-audi-rs4-b7-rs-s-recaro-rarytas-i6490307158.html Wystarczy kliknąć kup teraz:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 jeszcze nie teraz ale będą !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jaka cena, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ostatnio był taki kpl za 7K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Tez mi mignął komplet gdzieś za 8 tyś, nawet skłaniałbym się żeby kupić taniej, nie koniecznie w dobrym stanie i dać do obszycia według własnych widzimisie....ale akurat z tym modem nie pali się, także luzzzzzz Chipsy przyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ja pier..... Szalony Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Moje kosmetyki przy Twoich to kropla w morzu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pewnie pustych opakowan nazbieral do foty, kupowal przez 3 lata co miesiac po jednym, a zuzytych nie wywalal i se teraz fotke klepnal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 dobry zestawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pewnie pustych opakowan nazbieral do foty, kupowal przez 3 lata co miesiac po jednym, a zuzytych nie wywalal i se teraz fotke klepnal. Hahahahaha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pewnie pustych opakowan nazbieral do foty, kupowal przez 3 lata co miesiac po jednym, a zuzytych nie wywalal i se teraz fotke klepnal. Rozkodowałeś mnie, dobra przyznam się, Audi też nie Moje tylko kuzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 To chociaz te wszystkie ochy i achy przekaz kuzynowi, jak kazdy sie tu brandzluje nad jego gablota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dużo pracy jeszcze przed nim żeby zasłużyć na te ochy i ahy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pokazał jakieś butelki i myśli że fajny kolo z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi