Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Mody niskobudżetowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukałem po forum ale nie znalazłem odpowiedniego tematu więc myślę że wam się spodoba... :naughty:

Prosiłbym o wypisywanie w temacie co można zrobić aby uatrakcyjnić wizualnie waszym zdaniem nasze b5 wkładając w to tylko prace a nie finanse (lub jakieś minimalne nakłady) :tongue4:

Mam nadzieję że wątek się rozrośnie :polew:

Mi prócz szlifowania kominów, ściągania znaczków to narazie nic do głowy więcej nie przyszło :kox:

Liczę na waszą inwencję twórczą i pozdrawiam :evil:

Opublikowano

polerka, regeneracja lakieru (T-cut) :D

Opublikowano

T-cut tez kosztuje.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

T-cut? :mysli: nie słyszałem o tym :kox:

Polerka lakieru raz na kilka tygodni jak najbardziej wskazana :good:

Opublikowano

można użyć pasty do zębów (kupiona przez kogoś innego:)) trochę miękkiej szmatki i wypolerować reflektory

Opublikowano

wszystkie nawet małe prace kosztują, jak widzisz nawet polerka te parę złotych musisz zainwestować. :mysli: wszystkozależy czy chcesz wydać 10 czy 1000 zł. ja nie przesadzałbym z wyglądem wizualnym audi bo można go łatwo zepsuć :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nie chodzi mi tutaj o to żeby wypisywać oblepianie auta pseudo listwami itp... :polew:

założyłem temat bo wiem że maniacy z nudów grzebią przy swoich niuńkach i często udaje im się zrobić coś z niczego co zarazem poprawia efektowność wozu niskim kosztem lub jego brakiem. :)[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 13:55_________________________________________________o co chodzi z tą pastą do zębów? bo zaciekawiłeś mnie :gwizdanie:

Opublikowano

ja polecam zrobienie ramek wokól szyb jesli Ci sie podobaja. troche roboty, koszt 50-100 zl a efekt dla mnie bomba

Opublikowano

chodzi o drobne rysy na na szkle reflektora,porostu można tym sposobem odświeżyć reflektor,porostu nakładamy pastę do zębów i męką szmatką polerujemy

Opublikowano
  • Autor

ciekawe rozwiązanie... z tym że ja żadnych reflektorów nie mam z tych lubianych przez forumowiczów więc się nie odzywam :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek ja tez nie mam o robiłem polerkę ostatnio i naprawdę daje efekt nowych kloszy,oczywiście zadrapań po kamieniach wylatujących z pod poprzedzającej Ciecierówki nie usuniesz :( ale warto posiedzieć i sprobować odświeżyć wszystkie zewnętrze klosze

Opublikowano
  • Autor

hmm u mnie z przodu sonary (dodam że odkąd kupiłem auto - tak dla usprawiedliwienia :tongue4:) i w sumie są na nich lekkie zarysowania jakby z kamyczków... spróbuję się z tym pobawić :mysli:

a jakieś jeszcze innowacje ktoś wprowadzał? :>

fajnie by było zebrać w jednym miejscu takie wszystkie mody :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 14:45_________________________________________________ramki wokół szyb miałem te nie ori i zerwałem je wczoraj bo jakieś dziwne się zrobiły brzydkie te listwy idące górą... zostawiłem tylko tą co idzie pod szybami i nawet lepiej to teraz wyglada.... auto mi się znacznie ciemniejsze zrobiło bo mam ciemne szybki ciemne auto i do tego teraz ciemne stalówki z zimówkami :kox:

Opublikowano

Wymiana migaczy bocznych na białe - koszt kilkunastu PLN :wink4:

Opublikowano
  • Autor

trafna idea :naughty:

jak chcecie to potraficie :polew:

kierunki białe już też mam.... :gwizdanie:

czy ktoś mnie tu jeszcze zaskoczy? :>

Opublikowano

ja polecam zrobienie ramek wokól szyb jesli Ci sie podobaja. troche roboty, koszt 50-100 zl a efekt dla mnie bomba

No nie powiedział bym , że efekt bomba ..( widziałem jak to wygląda po paru miesiącach :sick3: ) .

Opublikowano
  • Autor

No nie powiedział bym , że efekt bomba ..( widziałem jak to wygląda po paru miesiącach :sick3: ) .

ja właśnie dlatego w mojej niuni zerwałem to wczoraj :thumbdown: zostały po tym tylko te dolne i osamotnione fajnie się prezentują na ciemnym aucie :>

Opublikowano

moze myjnia i dobry wosk,cos do tapicerki i moze jakis preparacik do felg-czyste i zadbane autko zawsze wyklada atrakcyjnie...

Opublikowano

ja właśnie dlatego w mojej niuni zerwałem to wczoraj :thumbdown: zostały po tym tylko te dolne i osamotnione fajnie się prezentują na ciemnym aucie :>

Wrzuć jakieś zdjęcia bo jestem ciekawy jak to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

tylko gdzie ja o tej porze znajdę światło? :polew:

jak nie dziś to jutro strzelę kilka fotek :kox:

Opublikowano

Można też przyozdobić troszkę przód jak się komuś nudzi i to małym kosztem :tongue4: dobieramy się do zderzaka i wyciągamy te plastikowe wkładki a na ich miejsce możemy wtedy zamontować siatkę tuningową :rolleyes: koszty niewielkie a efekt nieco lepszy :>