Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Mody niskobudżetowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...ja to bym chcial garaz blisko domu-czasem juz mialem takie filmy,zeby kupic taki ogrodkowy namiot- http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductLargeImagePopup?storeId=10001&jsparm=true&imageName=89-6502904A67UC320074X.jpg&imageText= tylko jak sasiedzi by mnie zobaczyli w czasie deszczu pod czyms takim,to na plecy by sie wy***ali,bo i teraz jak przy latarce cos robie to patrza na mnie jakos dziwnie...ale wieczor,to jedyna pora,kiedy moge cos zrobic... :confused4:

Opublikowano

Jak sie mieszka w domu to można myć i czyscic samemu..., w mieście nie ma jak i gdzie :confused4:

Zawsze możesz przykozaczyć i na parkingu pod blokiem pucować autko :naughty: A tak powaznie to Cię rozumiem, kiepska sprawa :confused4:

Opublikowano

Taaa, pod blokiem :polew: Zaraz by jakiś sąsiad po Straż Miejską zadzwonił :decayed:

Opublikowano

Zawsze możesz przykozaczyć i na parkingu pod blokiem pucować autko :naughty: A tak powaznie to Cię rozumiem, kiepska sprawa :confused4:

Ostatnio widziałem jak jeden koleś z bloku w hali garażowej mył auto :naughty:

Mi taki pomysł nie przyszedłby do głowy :)

Opublikowano

Taaa, pod blokiem :polew: Zaraz by jakiś sąsiad po Straż Miejską zadzwonił :decayed:

Aż tak Cię sąsiedzi nie lubią ? :tongue4:

Opublikowano

ja kiedys widzialem jak typ nad jeziorem auto pucowal:D:D:D:

Opublikowano

nie jest źle... do mnie szwagier przyjeżdza 40km w jedną strone żeby autko wysprzątac :good: ale to wpada raz na miesiąc :kwasny:

Opublikowano

to przez miesiac troche mu sie nazbiera w aucie :wink4:

Opublikowano

Aż tak Cię sąsiedzi nie lubią ? :tongue4:

Sąsiedzi starszej daty bywaja upierdliwi bez wzgledu na to czy kogos lubią czy nie :decayed:

Opublikowano

Na myjkach bezdotykowych są odkurzacze .. i odpowiednie miejsce do pucowanie autka :) Można czyścić ile się chce :kox:

Opublikowano

Na myjkach bezdotykowych są odkurzacze .. i odpowiednie miejsce do pucowanie autka :) Można czyścić ile się chce :kox:

...a w dodatku nie jest to drogie... :wink4:
Opublikowano

nie jest źle... do mnie szwagier przyjeżdza 40km w jedną strone żeby autko wysprzątac :good: ale to wpada raz na miesiąc :kwasny:

I tylko raz w miesiącu myje auto ?

Opublikowano

raczej tak... ale jego auto mozna powiedziec ze 30 dni stoi i 1 dzien jedzie takze nie jest zle, nie ma zbytnio co czyscic

Opublikowano

Takie migacze co pokazałeś to kupisz za 10 PLN komplet i do tego dwie diody LED i wyjdzie taniej niż na tej aukcji. Zresztą nie ma sensu zakładać LEDów przy tym migaczu bo i tak dużej różnicy nie będzie.

Opublikowano

Takie migacze co pokazałeś to kupisz za 10 PLN komplet i do tego dwie diody LED i wyjdzie taniej niż na tej aukcji. Zresztą nie ma sensu zakładać LEDów przy tym migaczu bo i tak dużej różnicy nie będzie.

sprawdzałeś??

Jak ktoś ma pomarańczowe to będzie różnica a po za tym ledy zastosowane w tych kierunkach są mocno-świecące w odróżnieniu od zwykłych ,a po za tym chyba o to chodzi w tym temacie żeby proponować " Mody niskobudżetowe ;)" , więc dobrze że ktoś to czyta i ma swój punkt widzenia na nasze propozycje. może coś ciekawego się z tego urodzi....

Opublikowano

sprawdzałeś??

Jak ktoś ma pomarańczowe to będzie różnica a po za tym ledy zastosowane w tych kierunkach są mocno-świecące w odróżnieniu od zwykłych ,a po za tym chyba o to chodzi w tym temacie żeby proponować " Mody niskobudżetowe ;)" , więc dobrze że ktoś to czyta i ma swój punkt widzenia na nasze propozycje. może coś ciekawego się z tego urodzi....

To zobacz sobie to:

http://www.moto.allegro.pl/item525944314_migacz_bok_dymiony_a3_a4_octavia_ibiza_oryginal.html

Tu masz właśnie takie kierunki tylko że po 6 PLN/sztukę do tego gość wkłada diody i zobacz po ile sprzedaje. Takie kierunki sam możesz sobie zrobić. Co do diodowych to masz tutaj:

http://www.moto.allegro.pl/item528567256_kierunkowskazy_boczne_audi_a3_a4_a8_octavia_fabia.html

Opublikowano

prawie to samo ale "prawie robi wielką różnice"

mwsnap028ky9.jpg

mwsnap029nm4.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to największa różnica jest w cenie i na 100% wybrałbym tą za 6zł.

Ale jak komuś nie szkoda 4 dych na taki drobiazg to ja nic do gadania nie mam, w końcu mamy demokrację :tongue4::kox: