#didek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Chciałbym przedstawić mój nowy nabytek jakim jest Audi A4 które zakupiłem trzy dni temu. DANE: Marka: Audi Model : A4 Wersja: Avant Rok: 1997 Silnik: 1.8 125 km 173 nm. Koła: Stalowe + AluKołpaki Wyposażenie: ABS El. Szyby, przód. Światła przeciwmgielne. Centralny Zamek. Immobilizer. Poduszka powietrzna pasażera. Szyberdach. Wspomaganie kierownicy. El. Lusterka. Welurowa tapicerka. LPG Plany: Lampy poliftowe - Przód/tył. Stylizacja na Polift/S4 Alufelga. Zawieszenie Gwintowane. Przyciemniane szyby tył. Rozpórki Skóra. Xenon. Znaczki w czarno. Duże lusterko - prawe. Wskaźniki oleju itd. Audio. Kierownica S4 Wymiana zegarów - Full Fis. Doprowadzenie zewnętrznie do lepszego stanu Daleeeeeeki Swap na 1.8 T Na pewno coś się jeszcze trafi czego nie wymieniłem Zdjęcia z aukcji + powrotu: Na dniach pojawi się więcej zdjęć Edytowane 6 Stycznia 2016 przez #didek
sudzio87 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powodzenia w modach! Ogólnie można wiedzieć ile zapłaciłeś? Jedynie od siebie dodam- mi osobiście kolor średnio się taki widzi i bym go lakierował jeszcze, ale to kwestia gustu a o gustach się nie rozmawia ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
jacca90 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powodzenia w modach! Ogólnie można wiedzieć ile zapłaciłeś? Jedynie od siebie dodam- mi osobiście kolor średnio się taki widzi i bym go lakierował jeszcze, ale to kwestia gustu a o gustach się nie rozmawia ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Szwagier ma audiczke w takim kolorze i powiem Ci ze na zdj slabo wyglada ten kolor a na zywo naprawde bardzo fajnie auto wyglada z tym kolorem
sudzio87 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Z pewnością na żywo taka "żabka" wygląda inaczej ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#didek Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Powodzenia w modach! Ogólnie można wiedzieć ile zapłaciłeś? Jedynie od siebie dodam- mi osobiście kolor średnio się taki widzi i bym go lakierował jeszcze, ale to kwestia gustu a o gustach się nie rozmawia ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie Ogólnie zapłaciłem groszowe sprawy - 3000 zł dlatego ma swoje mankamenty typu; klapa wgnieciona delikatnie - nie od wypadku - tak jakby ktoś walnął, zderzak obtarty, wgniotka na błotniku i tam kilka dupereli. Oczywiście żadne nie przeszkadzają w codziennej jeździe - 300 km zrobione już Co do koloru to zdjęcia z aukcji, jutro wjedzie do garażu to zostanie umyta i wyczyszczona to od razu zdjęcia trzasnę jakieś, kolor na żywo wygląda dużoooo lepiej - przynajmniej dla mnie Edytowane 8 Stycznia 2016 przez #didek
MiiichalQ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ciekawe Plany chodź trochę pracy kolegę czeka Życzę powodzenia przy modach i bez awaryjności
#didek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ciekawe Plany chodź trochę pracy kolegę czeka Życzę powodzenia przy modach i bez awaryjności Dzięki wielkie i wzajemnie! Pracy trochę czeka ale jak to mówią; nie od razu rzym zbudowano
Rekomendowane odpowiedzi