Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Miga ostrzegawczy w nawiasie wykrzyknik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem od tygodnia, jak rusze gwałtownie to zapala sie kontrolka czrwona i trzy razy pika, a jak jezdze normalnie spokojnie, bez szybszego przyspieszania to sie nie zapala, auto caly czas normalnie jedzie i hamuje

Ps. Przypomnialo mi sie tez ze raz po jezdzie jak wysiadlem czulem smrod z prawego kola tyl, moze reczny sie zawiesil ale dziala i nie swieci sie kontrolka recznego, vaga podepne jak wroce z pracy, moze ktos ma pomysl co sie dzieje

Opublikowano

czujnik jest za bardzo wysuniety z mocowania. popukaj go delikatnie mlotkiem gumowym i zobacz co bedzie sie dzialo

Opublikowano

Stan płynu hamulcowego jest Ok ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klasycznie sprawdzić stan płynu, może tu puknięcie jak kolega wyżej napisał coś da, lub sprawdzić czujniki abs :)

Opublikowano

Ja mam kolego dokładnie tak samo gdyż ubywa mi płyn hamulcowy :( i na pewno masz niski poziom płynu bo u mnie jak ruszę mocno albo większy dołek złapię to tak samo zapala się kontrolka z wykrzyknikiem w nawiasie chyba ze mam pełny zbiorniczek to wtedy cisza.

Opublikowano

Myślę że to nie czujnik ABS . Od ABS jest inna kontrolka ( żółta) a koledze świeci hamulec. Sprawdź płyn.

Opublikowano

Dużo czytałem, gdy mi się pojawił wykrzyknik i ludzie pisali również o czujniku ABS ;) Dlatego też napisałem, że warto sprawdzić jeśli płyn jest. Chodź u mnie właśnie było to samo co u Ciebie, ubywał w jednym miejscu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

przepraszam ze tak pozno odpisuje, nie bylo mnie, probleme byl "Stan płynu hamulcowego" po uzupelnieniu probelm znikł :) pozdrawiam