Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Jakiej pojemności akumulator do A4 diesel 110KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba też miałem u siebie 80ah, 380A - ostatnio kupowałem (MOLLa, taki jak fabryka dała - ori wytrzymał 9 lat).

Opublikowano

Ja chyba też miałem u siebie 80ah, 380A - ostatnio kupowałem (MOLLa, taki jak fabryka dała - ori wytrzymał 9 lat).

Też miałem, Molla którego wymieniłem również po 9 latach z tym, że na Moll 85 Ah, ponieważ 80-tki to amperaż zastrzeżony dla koncernu VW mającego już swoją fabrykę akumulatorów. Sprawdź sobie po kodach, mi sprzedawca usiłował wcisnąć o mniejszej pojemności wmawiając, że taki ma być, bo miał akurat na półce.

Opublikowano

Też miałem, Molla którego wymieniłem również po 9 latach z tym, że na Moll 85 Ah, ponieważ 80-tki to amperaż zastrzeżony dla koncernu VW mającego już swoją fabrykę akumulatorów. Sprawdź sobie po kodach, mi sprzedawca usiłował wcisnąć o mniejszej pojemności wmawiając, że taki ma być, bo miał akurat na półce.

Właśnie sprawdziłem w swoich kodach i miałem 80ah, taki aku był VW wsadzony i taki też nowy kupiłem.

85tkę to właśnie mi próbował sprzedawca wcisnąć, bo są chyba bardziej chodliwe, ale zażyczyłem sobie 80ah i też przywieźli na następny dzień z magazynu.

Opublikowano

Spotkaliście się kiedyś z akumulatorem firmy URSUS ???