Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale dlaczego miałby już nic nie osiągnąć? Formuła 1, to nie tylko miejsca na podium i chwała z tym związana-to potężny biznes, w którym byli kierowcy do dziś się realizują, a nie ma ich za kółkiem bolidu...to samo może być z Robertem, wielu myśli, ze jak Robert wróci, to zdobędzie tytuł Mistrza z najlepszym Teamem...tu jest błąd, bo właściciele Teamów-mają głęboko w d*pie, jaki kierowca będzie u nich jeździł- ktokolwiek to będzie- ma wygrywać, bądź zdobywać cenne punkty dla Zespołu i czy to będzie Massa w Ferrari, czy Kubica-nie interesuje ich to pierwszoplanowo, bo Kubica po wypadku może się nie nadawać do prowadzenia Teamu na szczyt, ale jako doświadczony kierowca, może wspomagać inżynierów w kolejnych modyfikacjach, czy budowaniu kolejnego bolidu, pewnie dla samego Kubicy to też nie robi różnicy, dla kogo będzie pracował, jeśli praca będzie Mu sprawiała przyjemność- to nawet Team z końca stawki da Mu zarobić na chleb...
na chleb to on ma tyle, że Ci się nie śniło,jeśli praca to tylko ściganie to człowiek, który ma benzynę zamiast krwi i myślę,że się mylicie,mam nadzieję że wam jeszcze pokaże na co go stać :rolleyes:
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na chleb to on ma tyle, że Ci się nie śniło,jeśli praca to tylko ściganie to człowiek, który ma benzynę zamiast krwi i myślę,że się mylicie,mam nadzieję że wam jeszcze pokaże na co go stać :rolleyes:

skąd wiesz o czym śnię po nocach...:whistling: a znam takich, którzy mają benzynę zamiast krwi, ale po wypadku niestety nie mogą utrzymać papierosa,pomimo tego dosyć żwawo sobie radzą w środowisku, gdzie byli wcześniej i nie siedzą na motorze, czy w aucie...robią wiele ciekawych rzeczy dla sportu z poziomu wózka inwalidzkiego

Opublikowano

skąd wiesz o czym śnię po nocach...:whistling: a znam takich, którzy mają benzynę zamiast krwi, ale po wypadku niestety nie mogą utrzymać papierosa,pomimo tego dosyć żwawo sobie radzą w środowisku, gdzie byli wcześniej i nie siedzą na motorze, czy w aucie...robią wiele ciekawych rzeczy dla sportu z poziomu wózka inwalidzkiego

nie wiem o czym śnisz i wcale mnie to obchodzi :decayed: a to czy wróci czas pokaże mam nadzieję że się mylisz :wink:
Opublikowano
  • Autor

http://www.tvn24.pl/-1,1742027,0,1,molotowami-w-samochod-f1-drzy-przed-bahrajnem,wiadomosc.html

Z innej beczki :wink:

a tak proszę uwierzcie mi na słowo nie nie jest źle z Robertem .Każdy chce chciał by aby był w F1 Polak .Ale mało kto wie że podczas wypadku walczyli o życie a nie o dłoń o nogę !!! nie daj Boże spotkało by to kogoś innego to prawda jest taka że nie zastanawiali by się nad tymi narządami tyko by amputowali,DLA życia poszkodowanego !!

a ścięgna nerwy i mięśnie nie odradzają się w ciągu 12 miesięcy.

Jak mało kto wiem i wierzę że jeszcze będzie Nam dostarczał emocji podczas wyścigów ,rajdów ...

Opublikowano

mogę się mylić, jak każdy :wink: na razie wszystko wskazuje na to, ze się odsunął od F1, z tylko Jemu znanych powodów...miały być testy w symulatorze chyba nawet w Ferrari, gdzie są wyniki tych testów? Czy w ogóle były? Miał być szybki powrót-nie ma-nie dziwię się z resztą...manager Kubicy Morelli też ostatnio nic nie mówi...z resztą wszyscy wypowiadają sie wymijająco i nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności za konkrety, takie bla bla bla...:whistling:

Opublikowano
http://www.tvn24.pl/-1,1742027,0,1,molotowami-w-samochod-f1-drzy-przed-bahrajnem,wiadomosc.html

Z innej beczki :wink:

a tak proszę uwierzcie mi na słowo nie nie jest źle z Robertem .Każdy chce chciał by aby był w F1 Polak .Ale mało kto wie że podczas wypadku walczyli o życie a nie o dłoń o nogę !!! nie daj Boże spotkało by to kogoś innego to prawda jest taka że nie zastanawiali by się nad tymi narządami tyko by amputowali,DLA życia poszkodowanego !!

a ścięgna nerwy i mięśnie nie odradzają się w ciągu 12 miesięcy.

Jak mało kto wiem i wierzę że jeszcze będzie Nam dostarczał emocji podczas wyścigów ,rajdów ...

też wierzę :good:
Opublikowano
  • Autor
mogę się mylić, jak każdy :wink: na razie wszystko wskazuje na to, ze się odsunął od F1, z tylko Jemu znanych powodów...miały być testy w symulatorze chyba nawet w Ferrari, gdzie są wyniki tych testów? Czy w ogóle były? Miał być szybki powrót-nie ma-nie dziwię się z resztą...manager Kubicy Morelli też ostatnio nic nie mówi...z resztą wszyscy wypowiadają sie wymijająco i nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności za konkrety, takie bla bla bla...:whistling:

A kto mówił o testach ???? Onet ,fakt,WP i inne ... piszą bo coś muszą pisać ,aby później mogła się odbyć tak rozmowa :wink: kto mówił o szybkim powrocie ????? Nie ...to my kibice chcieliśmy tego nie zdając sobie sprawy z obrażeń. za co odpowiedzialność ? nie rozumiem ktoś ma Ci podać dokładny termin ? z godziną? nie tędy chyba droga.

Tak jak mówiłem ścięgna mięśnie nie mogą mówić kiedy ....

Gwarantuję Ci że jeśli Robert będzie pewny w 100% że jest gotowy to to ogłosi ,a do tego czasu pozostają nam tylko bardziej lub mniej wiarygodne plotki . :wink:

Opublikowano

Fajne kwalifikacje. Choć nie cieszy mnie forma Ferrari, to sam wyścig zapowiada się ciekawie :decayed:

Opublikowano
Fajne kwalifikacje. Choć nie cieszy mnie forma Ferrari, to sam wyścig zapowiada się ciekawie :decayed:

Zaraz obczaję wyniki bo siedzę jeszcze w pracy i nie lookałem w necie..

Opublikowano

[h=2]2012 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX[/h] [TABLE=class: raceResults]

Pos

No

Driver

Team

Q1

Q2

Q3

Laps

1

1

Sebastian Vettel

Red Bull Racing-Renault

1:34.308

1:33.527

1:32.422

18

2

4

Lewis Hamilton

McLaren-Mercedes

1:34.813

1:33.209

1:32.520

13

3

2

Mark Webber

Red Bull Racing-Renault

1:34.015

1:33.311

1:32.637

17

4

3

Jenson Button

McLaren-Mercedes

1:34.792

1:33.416

1:32.711

12

5

8

Nico Rosberg

Mercedes

1:34.588

1:33.219

1:32.821

10

6

16

Daniel Ricciardo

STR-Ferrari

1:33.988

1:33.556

1:32.912

17

7

10

Romain Grosjean

Lotus-Renault

1:34.041

1:33.246

1:33.008

13

8

15

Sergio Perez

Sauber-Ferrari

1:33.814

1:33.660

1:33.394

17

9

5

Fernando Alonso

Ferrari

1:34.760

1:33.403

No time

11

10

11

Paul di Resta

Force India-Mercedes

1:34.624

1:33.510

No time

15

[/TABLE]

Opublikowano

Red Bull powraca do walki. Coś mi się zdaje, że zanosi się na jeden z najciekawszych sezonów ostatnich lat :decayed:

Opublikowano

brawo Grosjean :naughty:

Opublikowano
brawo Grosjean :naughty:

bravo cały team:wink:

Opublikowano

Bardzo dobry wyścig i wiele wyprzedzeń czyli to co kochamy:kox:

Raikkonen i Grosjean :oklasky::oklasky::oklasky:

Brawo dla Lotus-Renault :good:

Opublikowano

Lotus pokazał to, na co czekałem od początku sezonu :brawo:

Za to McLaren mega rozczarowanie :thumbdown:

Opublikowano

Mina Raikönena jak zwykle - bezcenna :decayed:

W generalce tez wyglada podobnie jak wyniki tych kwalifikacji- ciekawe czy HAM cos z tego zrobi....

Opublikowano

Ja bym się bardziej martwił o Ferrari...

Opublikowano

kimi kimi kimi :)

Opublikowano

Ja bym się bardziej martwił o Ferrari...

O Ferrari martwię bezustannie :kwasny: Ale od początku sezonu, gdyby nie Fernando, byłaby masakra. Za to McLaren miał być w topowej formie i póki co to właśnie rozczarowanie :thumbdown:

Opublikowano
i co fani Vetelka jeszt dobry jak uj :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
i co dzisiaj Ci głupio heheheh