GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 niby 10 kółek... ale 10 minut zostało więc racja
adams78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Do doopy to BMW W zeszłym sezonie skrzynie, teraz zaczynaja silniki. Klasyczny przykład kibica sukcesu Słabo oglądałeś, lub nie oglądałeś wcale poprzedniego sezonu... Wiedziałbyś, że skrzynie się nie psuły, a silniki i w ogóle bolidy BMW są najmniej awaryjne. Kimi pełen luz... Szkoda, że organizatorzy i rozdęty regulamin psują zawody
truckmaniac Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Szkoda, że organizatorzy i rozdęty regulamin psują zawody :thumbdown Zgadzam się w 100%
GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no to chociaż w tym całym nieszczęściu mniejsza strata...
adams78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No cóż, może być już tylko lepiej... Szczególnie z punktu widzenia Roberta... Ale dla nas połowa punktów to dobra decyzja.
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Heidfild 2 miejsce too jakas paranoja on zawsze ma takigo farta
jacekm Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Do doopy to BMW W zeszłym sezonie skrzynie, teraz zaczynaja silniki. Klasyczny przykład kibica sukcesu Słabo oglądałeś, lub nie oglądałeś wcale poprzedniego sezonu... Wiedziałbyś, że skrzynie się nie psuły, a silniki i w ogóle bolidy BMW są najmniej awaryjne. To BMW nie miało kłopotów ze skrzynią ? Może jednak słabo oglądałem bo jak na typowego kibica sukcesu trafiłem tylko w wyścig, w którym Robert wygrał. Drugi wyścig w tym roku i nowy silnik uwalony. Statystycznie najmniej awaryjnie to wygląda
truckmaniac Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Spoko, spoko. Niech ma chłopak trochę radości. Umiejętności nie pozwalają, to przynajmniej fart mu przyniesie jakieś punkciki. Pamiętajcie również, że są to też punkty dla team'u.
adams78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ma farta, ale dziś to dzięki strategii BMW tak awansował... Gdzie byłby Robert, gdyby nie awaria? jacuś - skrzynie padały dwa lata temu - przespałeś jeden sezon
Bieniek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tylko,ze zostalo 6 silnikow,a wyscigow sporo....
GRazny Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tylko,ze zostalo 6 silnikow,a wyscigow sporo.... no to racja... i nie rokuje zbyt dobrze...
Johnyjurek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no włąśnie ... może być ciekawie
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tylko,ze zostalo 6 silnikow,a wyscigow sporo.... Dokładnie, 8 silników mają w tym roku na cały sezon także nie ciekawie się zapowiada Co do wyścigu to był jak dla mnie najnudniejszy jak do tej pory
adams78 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Niekoniecznie - na silniku z poprzedniego wyścigu chyba może jeszcze jechać. Zobaczymy w drugiej połowie sezonu, które zespoły mają najtrwalsze silniki, kiedy musieli jechać kilka wyścigów na jednym.
jacekm Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 jacuś - skrzynie padały dwa lata temu - przespałeś jeden sezon Możliwe, że z nerwów przeleciał mi sezon ale te skrzynie utkwiły mi w pamięci a dzisiejszy silnik tylko wzmógł niemiłe wspomnienia Jak to się stało, że Heidfeld jest 2 a nie 3 ? Na grafikach był 3 podczas tego zamieszania
Rekomendowane odpowiedzi