kafarek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, mam takie pytanie bo wysunęła mi się końcówka zderzaka tam gdzie juz sie konczy zderzak a zaczyna błotnik. Nie wiem czy to wsunać bo jak pchałem w strone silnika to ani drgnęło, kolega pisał że to wbił po prostu i wskoczyło na miejsce ale troche mu nie wierze bo on nic na siłe wszystko młotkiem i efekty sa tego wiadomo jakie... Szukałem na forum podobnego tematu ale nic nie ma Pomocy pany http://www.fotosik.pl/zdjecie/cf0397b497178fac Edytowane 10 Stycznia 2016 przez kafarek
misiek95 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jest to na forum na pewno bo sam pisałem o tym z 5 razy;p odkręć zderzak od strony nadkola, pozniej sruby w belce z przodu i wyczep go. Później zdejmij ślizg tam gdzie Ci odstaje zderzak na zewnątrz i w tą blache pod spodem postukaj młotkiem aż wróci na swoje miejsce. Montaż w odwrotnej kolejności i masz spasowane lepiej niż w fabryce
kafarek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Okej dzieki wielkie poszukam jeszcze raz, juz mam takie nerwy... ps. w nadkolu sa dwie sruby i jak otworze mache tam sa tez dwie sruby na belce tak? Dobrze patrze na schemat z ksiazki? Edytowane 10 Stycznia 2016 przez kafarek
misiek95 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Maski nie otwieraj, sruby w belce odkreca sie od dolu
Rekomendowane odpowiedzi