ra_bu Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam, problem jest następujący : w aucie seryjnie są zamontowane lampy bixenon i podczas stania przy ścianie na zapalonych światłach mijania po włączeniu ksenon określa swoją wysokość i gdy tylko dodaj gazu to drży jak by regulował sie do góry i do dołu , to samo dzieje sie przy ruszaniu oraz jak by na szybkich nierównościach . Co to ?
ra_bu Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Rozwiń myśl bo nie wiem co to i jak wyłączyć
r102 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 system poziomowania lamp, tego nie wyłączysz musisz sie przyzwyczaić
ra_bu Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kurde ale aż tak bardzo ? Co ruszę nawet metr do tylu to one odrazu juz sie przedstawiają to normalne ??
skotmen Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 wykręć lampy i sprawdź czy w środku zaczepy są całe czy bix nie goni góra dół
ra_bu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Lampy były rozkładane i składane i są ok wymieniałem tez czujnik położenia na wahaczu i czy może to tez być od tego ze nie zakodowalem lamp?
cronix Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 U mnie po dodaniu gazu na postoju bądź przy ruszania delikatnie się obniżają i po chwili wracają do pocyzji wyjściowej. Wg mnie to normalne. Mam tak od początku. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
mlody020 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Cześć, a mi wdaje się to nie normalne... mam bixy (w prawdzie skrętne, ale bez różnicy) przy odpalaniu lampy się poziomują i już nie zmieniają swojej pozycji (tym bardziej nie drżą czy też skaczą jak piszesz) Może ten czujnik od poziomowania coś nie bardzo śmiga.
ra_bu Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Kupiłem o tym samym numerze co prawda Vw tourana ale identyczny wizualnie i numer katalogowy oraz MHz
Rekomendowane odpowiedzi