diman Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dimek co Ci tak nisko siedziało...Twoja czy Mirona d*pa taka ciężka...czy jakiś mod ingerujący w układ jezdny audi ?? bo to jest nisko i szeroko
Miszka82 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 rozmawiałem z kilkoma osobami, większość z nich jednoznacznie stwierdziła, że to co się wydarzyło nie powinno mieć miejsca, wszyscy twardo deklarują niechęć do alkoholu tym samym chyba nie ma już sensu kontynuować tej tradycji strzalika
morsik26 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Tej może nie ale powinniśmy takie spotkania organizować przynajmniej raz na kwartał ☺
pajda Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Tej może nie ale powinniśmy takie spotkania organizować przynajmniej raz na kwartał ☺+1
Polko_V Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 rozmawiałem z kilkoma osobami, większość z nich jednoznacznie stwierdziła, że to co się wydarzyło nie powinno mieć miejsca, wszyscy twardo deklarują niechęć do alkoholu tym samym chyba nie ma już sensu kontynuować tej tradycji strzalika ...ale Ty dupisz... ...ja Ciebie dali trzimie gorzoła Dimek co Ci tak nisko siedziało...Twoja czy Mirona d*pa taka ciężka...czy jakiś mod ingerujący w układ jezdny audi ?? bo to jest nisko i szeroko ...czyli jednak ciyńżki dupki
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Tej może nie ale powinniśmy takie spotkania organizować przynajmniej raz na kwartał ☺+1 a Ciebie tatuś w końcu dlaczego nie było ? czyżby obowiązki tatusia ? no nie pier**l zaraz będzie Zator a tam już nikt nie będzie pił ino gryll i kiełbaski
pajda Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Bo nie chciałem oglądać twojej pijanek modrki
Miszka82 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Bo nie chciałem oglądać twojej pijanek modrki tak tak wiem najlepszą obroną jest atak albo odwracanie kota ogonem
pajda Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Bo nie chciałem oglądać twojej pijanek modrkitak tak wiem najlepszą obroną jest atak albo odwracanie kota ogonem True
Rekomendowane odpowiedzi