Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Autor 3 godziny temu, tomekhxc napisał: Spoko wyszło , ja musze sie za swój zabrac , te obramówki wklejałeś na czymś z powrotem? Wkleiłem na kropelkę ,ale nie polecam bo jak wysycha to paruje i robi się nalot biały czasami, dopiero później znalazłem w domu jakiś klej do tworzyw
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Autor Ja skleiłem ślady nie zostały ale przez 24 h nie miałem szybki i miał gdzie odparować ,ale drugi raz bym tego nie robił. Krystian Hinc też kleił kropelką i ślady nie zostały.
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Autor Wkleiłem na poxipol ale w jednym miejscu za mało dałem i puściło, niestety z pleksą jest problem i najlepiej kupić klej do PMMA , akurat taki mam w domu i będę poprawiał szybkę.
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l To najfajniejsze zdjęcia zegarów jakie widziałem :-) KAROL JAK ZWYKLE ROBOTA PIERWSZA KLASA.
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Autor Teraz, MARCIN607 napisał: To najfajniejsze zdjęcia zegarów jakie widziałem :-) KAROL JAK ZWYKLE ROBOTA PIERWSZA KLASA. Co Ty dopiero na kompie widzę że zjbałem zdjęcia jak mogłem , już wiem że nie ma co obrabiać zdjęć na telefonie. Poprawię się Dzięki .Musisz kiedyś obadać na żywo.
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l 1 godzinę temu, MARCIN607 napisał: To najfajniejsze zdjęcia zegarów jakie widziałem :-) KAROL JAK ZWYKLE ROBOTA PIERWSZA KLASA. Dokładnie się zgadzam z tym co Marcin napisał.. Pięknie to wygląda Może też się zdecyduje kiedyś na takie...
Opublikowano 24 Lutego 20188 l Autor W końcu po ponad roku od założenia modułów dziś udało się je odpalić. Najpierw problemy z canem który sypał błędami, jak się już z tym uporałem to nie działały, dopiero jak wyciągnąłem aku żeby podładować to po ponownym jego podpięciu odpaliło lewe, dzisiaj sprawdziłem drugie i odpaliły. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Lutego 20188 l Fajny modzik Karol [emoji6] Pytanie co do licznika, bo kiedyś robiłem w moman'ie do A3 i niestety trochę do ori brakowało, widać było ikonki przy odpowiednim kącie, ori blaty mają to wypalane na folii a oni chyba kleją warstwowo... poprawili się czy dalej ta sama technika ?
Opublikowano 24 Lutego 20188 l Autor Fajny modzik Karol [emoji6] Pytanie co do licznika, bo kiedyś robiłem w moman'ie do A3 i niestety trochę do ori brakowało, widać było ikonki przy odpowiednim kącie, ori blaty mają to wypalane na folii a oni chyba kleją warstwowo... poprawili się czy dalej ta sama technika ? Wiesz co ja nie mam zastrzeżeń, nic nie widać I jakość bardzo dobra, wydaje mi się że wypalane.Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Lutego 20188 l To może się poprawili ile Cię kosztowały takie tarcze ? To jako projekt indywidualny realizowaleś ?
Opublikowano 24 Lutego 20188 l 2 godziny temu, karol1981 napisał: W końcu po ponad roku od założenia modułów dziś udało się je odpalić. Najpierw problemy z canem który sypał błędami, jak się już z tym uporałem to nie działały, dopiero jak wyciągnąłem aku żeby podładować to po ponownym jego podpięciu odpaliło lewe, dzisiaj sprawdziłem drugie i odpaliły. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Trzeba bylo pisac one czasem maja taka zawieche. Kilka razy juz nie trybilo mi jedno lusterko, wystarczylo odpisc aku na chwilke i po problemie.
Opublikowano 24 Lutego 20188 l Autor To może się poprawili [emoji6] ile Cię kosztowały takie tarcze ? To jako projekt indywidualny realizowaleś ? Tak projekt indywidualny koszt 130 złNorbas, gdybym wiedział to bym pisał Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Lutego 20188 l Fajny bajer i przydatny na parkingach.. Jaki moduł trzeba do tego??? Bo ja mam składane lusterka ale tylko w środku z pokrętła..
Opublikowano 24 Lutego 20188 l 12 minut temu, Adam87 napisał: Fajny bajer i przydatny na parkingach.. Jaki moduł trzeba do tego??? Bo ja mam składane lusterka ale tylko w środku z pokrętła.. kkm ma na sprzedasz jeszcze wiec pisz do niego
Opublikowano 24 Lutego 20188 l 4 minuty temu, Norbas napisał: kkm ma na sprzedasz jeszcze wiec pisz do niego A kto to taki??
Opublikowano 24 Lutego 20188 l 1 minutę temu, Adam87 napisał: A kto to taki?? forumowicz znajdź sobie w wyszukiwarce