Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotele Recaro czy pasuja od Anglika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szybkie pytanko , mam okazje kupic fotele recaro pól skórzane z audi s4 b7 sedan Anglik .

i otóż czy jest jakaś różnica w mocowaniu foteli miedzy anglikiem a europejskim?? i czy pasują z sedana do kombi ??
i chyba więcej różnic nie ma ??

co myślicie o takich ? kilka fotek. jak pasują to jutro jade po nie :) bo wyszukać recaro do wnętrza jasnego to rarytas, jeszcze poluje na pól skory

recaro_1.jpg
recaro_2.jpg
recaro_sid.jpg
recaro_tyl.jpg
Opublikowano

Pasują. Oparcie kanapy w sedanie nie posiada mocowań do rolety.

Poza tym Recaro ze zdjęcia są z B6.

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
  • Autor

Mocowania do rolety to może uda mi sie przelozyc, chodź i tak roleta juz leży ponad rok w garażu i nie używam, a co do modelu foteli widziałem ze gość mial je w czarnym sedanie b7 z 2007 rok a idą na sprzedaż bo auto dostało kasacje na dupe stan z bliska wyglada na raczej bdb żadnych przytarć,przecięć i cena za nie to 2800zl chyba warto ???? Licze na wasze opinie jakies ?????

Opublikowano

Dokładałem u siebie fotele z Anglika i miałem błąd związany z matą pasażera,zamieniałem wiązkę prawo lewo i po błędzie

Opublikowano
  • Autor

foteliki zakupione wczoraj :) w niedziele będę montował , mam nadzieje ze obejdzie sie bezproblemowo , z tymi kostkami i elektryka bo troche nie mam pojecia, mam nadzieje ze przeczytam kilka tematów i pójdzie to jakoś..

Opublikowano

B6 i B7 mają identyczne mocowania foteli, więc to jedynie kwestia estetyki samego fotela. O ile pamiętam chodziło o zaślepkę bocznej poduszki - w jednych obszyta, w drugich plastikowa (nie ma pewności, można mnie poprawić). A temat rolety to po prostu przekładka pleców kanapy, prosty temat ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jaka jest wizualna różnica Recaro z b6 a z b7? macie jakieś fotki?

Opublikowano

No i wszelkie regulacje też będą ze złej strony ;)

Opublikowano

No i wszelkie regulacje też będą ze złej strony ;)

Skąd taka teoria??? W B6/B7 oba fotele Recaro są regulowane w tym samym stopniu, mają tą samą ilość przycisków. Wkładasz więc lewy fotel na lewą stronę i prawy na prawą i tyle. Po prostu to co w angliku było fotelem kierowcy i pewnie jest bardziej zużyte, teraz będzie fotelem pasażera. Żadnych innych różnic

Opublikowano

jaka jest wizualna różnica Recaro z b6 a z b7? macie jakieś fotki?

Boczek z airbagiem foteli przednich z B7 jest gładki, w B6 jest plastikowa zaślepka. Poza tym zagłówki kanapy z B6 kończą się na oparciu i 'wystają' z oparcia, natomiast w B7 nachodzą ładnie na oparcie.

B6

YWI2OWJkNDlhNjZiN2IzMGIyNjM1Nzc2NjQ4MTAzRecarorear.JPG

B7

AudiRecaroswap2.jpg088__scaled_600_001.jpg