Pepe quattro Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam. Szybkie pytanko , mam okazje kupic fotele recaro pól skórzane z audi s4 b7 sedan Anglik . i otóż czy jest jakaś różnica w mocowaniu foteli miedzy anglikiem a europejskim?? i czy pasują z sedana do kombi ?? i chyba więcej różnic nie ma ?? co myślicie o takich ? kilka fotek. jak pasują to jutro jade po nie bo wyszukać recaro do wnętrza jasnego to rarytas, jeszcze poluje na pól skory
afroo. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Pasują. Oparcie kanapy w sedanie nie posiada mocowań do rolety. Poza tym Recaro ze zdjęcia są z B6. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez afroo.
Pepe quattro Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mocowania do rolety to może uda mi sie przelozyc, chodź i tak roleta juz leży ponad rok w garażu i nie używam, a co do modelu foteli widziałem ze gość mial je w czarnym sedanie b7 z 2007 rok a idą na sprzedaż bo auto dostało kasacje na dupe stan z bliska wyglada na raczej bdb żadnych przytarć,przecięć i cena za nie to 2800zl chyba warto ???? Licze na wasze opinie jakies ?????
mara4 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dokładałem u siebie fotele z Anglika i miałem błąd związany z matą pasażera,zamieniałem wiązkę prawo lewo i po błędzie
Pepe quattro Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 foteliki zakupione wczoraj w niedziele będę montował , mam nadzieje ze obejdzie sie bezproblemowo , z tymi kostkami i elektryka bo troche nie mam pojecia, mam nadzieje ze przeczytam kilka tematów i pójdzie to jakoś..
Trewor87 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 B6 i B7 mają identyczne mocowania foteli, więc to jedynie kwestia estetyki samego fotela. O ile pamiętam chodziło o zaślepkę bocznej poduszki - w jednych obszyta, w drugich plastikowa (nie ma pewności, można mnie poprawić). A temat rolety to po prostu przekładka pleców kanapy, prosty temat
instruktor83 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 jaka jest wizualna różnica Recaro z b6 a z b7? macie jakieś fotki?
zybi81 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 No i wszelkie regulacje też będą ze złej strony
Trewor87 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 No i wszelkie regulacje też będą ze złej strony Skąd taka teoria??? W B6/B7 oba fotele Recaro są regulowane w tym samym stopniu, mają tą samą ilość przycisków. Wkładasz więc lewy fotel na lewą stronę i prawy na prawą i tyle. Po prostu to co w angliku było fotelem kierowcy i pewnie jest bardziej zużyte, teraz będzie fotelem pasażera. Żadnych innych różnic
afroo. Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 jaka jest wizualna różnica Recaro z b6 a z b7? macie jakieś fotki? Boczek z airbagiem foteli przednich z B7 jest gładki, w B6 jest plastikowa zaślepka. Poza tym zagłówki kanapy z B6 kończą się na oparciu i 'wystają' z oparcia, natomiast w B7 nachodzą ładnie na oparcie. B6 B7
Rekomendowane odpowiedzi