Ralen Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Czy ktoś orientuje się skąd wytrzasnąć takie wspaniałe grile ? gość ma wszystkie kratki w chromie, dokładnie tak, jakbym w przyszłości chciał widzieć swoje A4 ^^mam na myśli:-Grill Górny-Grill Dolny -Kratka lewego halogenu-Kratka prawego halogenu. Te światełka oczywiście pomijam bo wieś.. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Ralen
Soltyss Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ja znalazłem grill dolny i górny na allegro, są to po prostu poprzyklejane chromowane listwy na grill i resztę. Kratek nie mogłem znaleźć więc kupiłem taką listwę samoprzylepna i sam to zrobiłemTak to wyszło
Ralen Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Zapodaj jakieś numerki aukcji albo firmę która ma takie grille bo nie mogę znaleźć. Będę wymieniał grille bo uderzyłem psa i połamane. Ile cie to kosztowało? I jak wygląda tego wytrzymałość? Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Ralen
Soltyss Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 http://allegro.pl/grill-chrom-audi-a4-b6-2000-04-atrapa-nowa-tuninng-i5581983623.htmlhttp://allegro.pl/kratka-srodkowa-zderzaka-chrom-audi-a4-b6-2000-04-i5831843368.htmlhttp://allegro.pl/listwa-chrom-chromowana-ozdobna-9-mm-dl-8m-listwy-i5542614905.htmlMontowałem w grudniu puki co się trzyma, nie wiem co będzie się działo z tymi chromowanymi paskami jak zaczną puszczać mrozy czas pokaże
M@rcin Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) zawsze jak mijam po drodze takie wychromowane autka to banan nie schodzi mi z twarzy w szczególności takie cuda Sąsiad kiedyś "tjunował" swojego passata b5 na "FL" potem płacz jak trzeba było "chrom" zrywać bo po zimie i wizytach na szczotach był cały matowy. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez xMarcin95x
Ralen Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Bez przesady ten chrom pas w rejestracji wygląda jak wieś ale same kratki na kolorze lx7z będą wyglądać ładnie lusterek nie będę chromowal bo słabo to będzie wyglądać
M@rcin Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Bez przesady ten chrom pas w rejestracji wygląda jak wieś ale same kratki na kolorze lx7z będą wyglądać ładnie lusterek nie będę chromowal bo słabo to będzie wyglądać hm, ważne żeby tobie się podobało ....
Ralen Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak zmienię grile to wrzucę tu jakaś fotkę do oceny. zobaczymy jak to wyjdzie
Enduro Grybów Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) jestem za Marcinem z daleka od chromu a w szczególności takich dokładek u nas wszystko robimy na czarno. takie sie nam podoba choc zwolenników chromu też nie brakuje. ale to w większości na vw. przemysł te błyskotki Edytowane 24 Stycznia 2016 przez lysy-wr400
Ralen Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Grille i tak mam do wymiany bo uderzyłem psa jakiś czas temu wiec i tak musze wymienić. Listewki to 60zl plus godzina roboty. Wiele nie stracę Hej, wszystkie części skompletowane, w dniu wczorajszym udało mi się wrzucić na auto, a oto efekt końcowy: Osobiście myślę że całkiem fajnie wygląda w tym kolorze auta, lepiej niż na srebrnym bo tam się zlewa, a ten drugi obrazek pozostawię bez komentarza Muszę dokupić jeszcze tylko zaślepkę zderzaka na hak i zrobić obtarcie po lewej stronie foto (prawa strona zderzaka) po nieszczęśnej kolizji z Psem Opinie oczywiście mile widziane, na pewno znajdą się przeciwnicy, ale mi się podoba Edytowane 7 Lutego 2016 przez Ralen
Rekomendowane odpowiedzi