Jump to content
IGNORED

jakie rozwiązanie dla tylnych hamulców

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam was Panowie. Mam do was pytanko. Mianowicie wymieniałem niedawno tylny zacisk hamulcowy gdyż był zablokowany tłoczek i nie miałem ręcznego. I znów historia się powtórzyła ale tym razem cieknie mi płyn hamulcowy i tu moje pytanie czy jest możliwość założenie innych zacisków, jarzma z tarczami do mojej audi gdyż nie chcę znów płacić za zacisk 130 zł żeby za chwilę znów się zepsuł. Dodam że zaciski mam żeliwne.

Edited by MiiichalQ
Posted
Posted

to zalezy od tegop co trzeba wymienic

cena wyjsciowa to 250zł za dwa zaciski z jarzmami

Posted

No jeden cieknie to wiem napewno bo ubywa mi płyn. Na razie zimę muszę przetrzymać na nim bo jeżdżę do pracy a nie mam drugiego auta. Ale myślę że na wiosnę to sie i tak dogadamy bo mam dość kupowania kolejnego zacisku Ci powiem.

• 2 weeks later...
Posted

Wtrącam się w temat ale mam pytanie do DEVA czy ty masz u siebie do sprzedania gotowe zaciski czy trzeba stare wysyłać do Ciebie

Wtrącam się w temat ale mam pytanie do DEVA czy ty masz u siebie do sprzedania gotowe zaciski czy trzeba stare wysyłać do Ciebie

Posted

W jakim rozmiarze ?

Posted

312 do a4 b5 i do tylu od passata B5 fl wentylowane . Z góry pisze że nie chce przerabiać na 320 bo troszkę za duże koszty się robią

• 2 weeks later...
Posted

Przerobic na 320 nie jest duzo drozej jak na 312.DOchodza zaledwie zwrotnice.I prawdopodobnie ktorys dolny wahacz.

Posted

Przerobic na 320 nie jest duzo drozej jak na 312.DOchodza zaledwie zwrotnice.I prawdopodobnie ktorys dolny wahacz.

jest mowa o tylnych zaciskach ......................

Posted
Dev masz moze komplecik do B5 przod i tyl + jarzma 451 zeby nie uziemiac auta?
Posted

Nie

Posted

Nie

A jak wysle do Ciebie zaciski to jak szybko jestes w stanie je ogarnac?
Posted

7dni roboczych lub szybciej.

Posted

312 do a4 b5 i do tylu od passata B5 fl wentylowane . Z góry pisze że nie chce przerabiać na 320 bo troszkę za duże koszty się robią

Kolego wspomniałeś tu o tylnych z Passata b5 ale wkładasz je do a4??

Posted

Pasuje

Posted

Pasuje

Ale coś trzeba przerabiać czy tylko zaciski jarzmo tarcze i klocki??

Posted

I osłony

Ale to tylko w Q