grzegorz676 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dzisiaj w godzinach popołudniowych zauważyłem na swojej szybie czołowej pęknięcie z prawej krawędzi szyby (pasażer) na długość ok 15cm. Orientuję się że przy takim pęknięciu przy krawędzi niema możliwości klejenia. Więc moje pytanie jest następujące jaką szybę wstawić? Używaną ori czy macie przetestowane dobre zamienniki? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ja będę do swojej B6 też wymieniał to mogę się podpiąć Skleić raczej się nie da tak dużej awarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Ja do siebie kupiłem nową NordGlass i nie żałuję. Wg mnie szyba jest Poza tym jest już podobny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/291503-wymiana-przedniej-szyby-przez-nordglass-czy-polecacie/ Edytowane 23 Stycznia 2016 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian12759 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ja za wymiane szyby w hanesco lublin zapłaciłem 430 zł. szyba nordglas a montaż trwał około godziny a po dwóch już mogłem jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Też polecam NordGlass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A ja polecam Fuyao. Koszt około 300 ze wstawieniem i jest ori. [emoji12] Miałem Nord i nigdy więcej. http://mojafirma.infor.pl/moto/eksploatacja-auta/nadwozie/706784,Chinskie-szyby-w-Audi-Mercedesie-i-Jaguarze.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo91 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Też nie polecam Nordglass dziadostwo robią . W BMW wymieniali mi szybę i zrobili to jak nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzo30 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja również odradzam nordglas. Mam w t4 i żałuję trzeci komplet wycieraczek i piszczą jak najęte,tydzień temu wstawiłem do b6 sekurita za 550zl z montażem i jestem zadowolony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To że piszczą o raczej wina wycieraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi