Piotrek audi a4 b5 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Witam W ostatnim czasie spotkala mnie nie mila sytuacja podczas odpalanie mojej audiowki na parkingu. Po kilu minutach gdy ledwo co wysiadłem z auta chcialem go przestawic w inne miejsce, po przekreceniu kluczyka slychac bylo tylko dwa cykniecia i rozrusznik dalej nie zalapal. Kontrolki nie przygasaly, wiec raczej to nie wina akumulatora. Probowalem zlokalizowac w ktrym miejscu znajduje sie rozrusznika ale dalej nie umiem go znaleźć. Prosze o pomoc w czym lezy wina i o zlokalizowanie rozrusznnika. Pozdrawiam http://www.wlc.pl/_upload/announcements/2014/12/10/1418234676_200_ab.jpgbardzo prosze tez o zaznaczenie gdzie go moge szukac. dziekuje Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Piotrek audi a4 b5
wojtek79 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Nie mam lepszego zdjęcia ale mniej więcej widać. Rozrusznik jest jakby nisko pod kolektorem wydechowym. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez wojtek79
Piotrek audi a4 b5 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie mam lepszego zdjęcia ale mniej więcej widać. Rozrusznik jest jakby nisko pod kolektorem wydechowym. Dzieki udalo sie Pozdrawiam !
zbuntowany Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 witam,no i co wyszlo z tym rozrusznikiem?
Piotrek audi a4 b5 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 Od tamtego czasu nie mialem problemow z odpaleniem auta, jednak w najbliższym czasie podjade do mechanika zeby sprawdzil w jakim jest stanie
Rekomendowane odpowiedzi