dariusz01 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam serdecznie, otóż niespełna 4 dni temu stałem się ponownym dumnym posiadaczem A4 po kilkuletniej przerwie (ostatnią mnie skradziono więc przez długi czas nosiłem uraz) Wszystko fajnie cacy, podniecony nowym zakupem nie zwlekając długo bo na drugi dzień wybrałem się na wycieczkę gdzie o przepiękny krawężnik urwałem przedni hokej Czym prędzej zamówiłem na allegro już nawet polakierowany zamiennik lecz po przyjściu paczki okazało się, że w pośpiechu zamówiłem hokej od wersji Exterieur Szczerze to podoba mi się ona bardziej od starego, stąd pytanie czy jego zamiana w miejsce starego wymaga jakichś przeróbek? Oczywiście muszę dokupić kratki halogenowe gdyż są inne, ale czy środkowa kratka będzie pasować ? ( a halogeny trzeba przerabiać? (A)
niekrasz Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 wszystkie kratki do wymiany, grill takze nie jest to plug&play, trzeba nawiercic pare otworow i mocowan jak znajde poradnik to wkleje linka tanio sa te dokladki na allegro? http://www.audizine.com/forum/showthread.php/189138-DIY-B6-A4-Ultrasport-Lower-Front-Bumper-with-Stock-Upper
Rekomendowane odpowiedzi