wsółek Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam Pacjent to Audi A4 B6 1.8T 2003rObjawy to - zdarza się czasami że auto odpala i gasnie i odpala za drugim razem,a czasami za 3,4. Podmieniałem kluczyk ale nie ma znaczenia.I to nie występuje cały czas jest tak że dzisiaj nie chce palic a potem z miesiac, tydzień spokoju różnie.Miał ktoś podobny przypadek??? Poradzicie coś???Dzięki z góryPozdrawiam
lukasz51237 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Miałem tak w B5. Działo się tak różnie, raz kilka razy w tygodniu, czasem raz na miesiąc, działo się tak aż w końcu nie dało się w ogóle odpalić. Auto na hol i do elektryka, usunął mi całkowicie immo i nie ma problemu do dzisiaj.
wsółek Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Tez rozważam takie wyjscie i tak chyba najszybciej i najtaniej bedzie zrobić Ale poczekam może ktoś się wypowie kto miał taki przypadek i sobie poradził sam. Edytowane 3 Lutego 2016 przez wsółek
kdawid Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam Pacjent to Audi A4 B6 1.8T 2003r Objawy to - zdarza się czasami że auto odpala i gasnie i odpala za drugim razem,a czasami za 3,4. Podmieniałem kluczyk ale nie ma znaczenia. I to nie występuje cały czas jest tak że dzisiaj nie chce palic a potem z miesiac, tydzień spokoju różnie. Miał ktoś podobny przypadek??? Poradzicie coś??? Dzięki z góry Pozdrawiam Masz jakiś komunikat na zegarach? Jest napis SAFE zamiast przebiegu w tym momencie jak nie chce odpalić?
wsółek Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Nie niema nic takiego Auto odpala na strzała ale zaraz gaśnie Edytowane 4 Lutego 2016 przez wsółek
wsółek Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 bład jest jeden ze sterownik zablokowany przez immobilizer ale ostatnio znowu pali nomalnie juz jakies 3 dni znowu spokojujak sie znowu pojawi problem to bede chyba sciagal calkiem
Madol1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 bład jest jeden ze sterownik zablokowany przez immobilizer ale ostatnio znowu pali nomalnie juz jakies 3 dni znowu spokoju jak sie znowu pojawi problem to bede chyba sciagal calkiem Uważaj bo wtedy samochód praktycznie staje się łatwym łupem dla złodzieja
wsółek Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Narazie wszystko jest ok naprawiło sie odłączyłem wtyczkę od anteny i podłaczyłem i jest git.Jak będą chcieli ukraść to i tak ukradna na suchy ryj nie przyjdzie tylko ze sprzętem Edytowane 5 Lutego 2016 przez wsółek
Krzycho81 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Miałem podobnie u siebie, fakt tdi ale zasada ta sama. Rozdłubałem wtyczkę i dosłownie przylutowałem przewody, będzie z dwa lata bezproblemowej jazdy.
wsółek Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Jak to przylutowałeś przewody, tam sa pinyAle w B6 ??? Edytowane 7 Lutego 2016 przez wsółek
Rekomendowane odpowiedzi