Czepa Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam Zauważyłem wyciek z tego króćca wiec chcialbym wymienic uszczelke lub caly. Wiec do was prozba Panowie jesli ktos ma dostep do ETKI podał by mi nr czesci króćca i przy okazji nr o-ringów . Mam aluminiowy króciec z plastkiem na przodzie. Moj slinik to 1.9 TDI AWX 130 --2001. Z góry dzieki
jacek70 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 W rzuć jak możesz fotkę. Możliwe że to jest to ➡06B121132D
Czepa Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 W rzuć jak możesz fotkę. Możliwe że to jest to ➡06B121132D Hmmm... On wychodzi w zamienniku jako plastik ? stawiam ze mam 038 121 133 A .
Czepa Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 W rzuć jak możesz fotkę. Możliwe że to jest to ➡06B121132D Hmmm... On wychodzi w zamienniku jako plastik ? stawiam ze mam 038 121 133 A . http://audi.afora.ru/images/Tnrpics/x038121133A.jpg.pagespeed.ic.P4zqCudFMp.jpg
jacek70 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 A może wystarczy wymienić sam oring ? Sprawdź skąd wycieka , czy przypadkiem nie spod uszczelniacza a kruciec jest cały.
Czepa Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 A może wystarczy wymienić sam oring ? Sprawdź skąd wycieka , czy przypadkiem nie spod uszczelniacza a kruciec jest cały. Stawiam na sam o-ring tak wygada jakby z pod niego . Raz cieknie raz nie ostanio na postoju gdy silnik zimny popuscil
Mat3oMax Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Po co wymieniać cały kruciec tylko koszta niepotrzebne może wystarczy wymienić sam o-ring ?
Czepa Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Po co wymieniać cały kruciec tylko koszta niepotrzebne może wystarczy wymienić sam o-ring ? Wiadomo po co robic sobie koszta dlatego wymieniam sam o-ring o ile bedzie jakis dostepny w sklepach na miejscu
Mat3oMax Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Myślę, że powinien taki być u mnie w Kielcach to mam taki sklep gdzie maja tylko o-ringi i można sobie dobrać dosłownie za parę groszy
Czepa Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Myślę, że powinien taki być u mnie w Kielcach to mam taki sklep gdzie maja tylko o-ringi i można sobie dobrać dosłownie za parę groszy Dokładnie 7zł wymieniłem dwa o-ringi , na króćcu alu i plastik Troche zabawy było ale sucho pod autem i zadnych ubytków w płynie . Mozna nawet wymienic bez wyciagania króćca troche gimastyki i zrobione . Dzieki chlopaki za info POzdro
Rekomendowane odpowiedzi